McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Aşırı derecede kasmadım ama az da uraşmadım hani. 2. el araba satan bi şirket Fa Oto. Sitelerini yapmamı istediler, yaptım, nasıl güzel mi?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 guzel olmus amacı karsılıyor.hızlı ayrıca sade:)[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 evet sade ve çok güzel bir tasarım[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ustteki banner pek olmamış ama onun dışında genel dizayn çok hoş diyebilirim. eline sağlık...[signature][hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 mouseoverlarda sıkıntı var.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 sol taraftaki menü'de sadece yazıların üstünden link verilmesi kullanışlı olmamış, bence butonun tamamını kaplasın.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: RazorJimmy, 12 January 2004 23:15 tarihinde demiş ki: Çok güzel olmuş unique !!! Hakkaten tebrik ettim.. Kolay kolay beğenmem ama tam amaca hizmet bir site yapmışsın.. said: coronius, 12 January 2004 23:45 tarihinde demiş ki: guzel olmus amacı karsılıyor.hızlı ayrıca sade:) said: Hadescik, 13 January 2004 16:42 tarihinde demiş ki: evet sade ve çok güzel bir tasarım said: sanerixx, 13 January 2004 16:45 tarihinde demiş ki: ustteki banner pek olmamış ama onun dışında genel dizayn çok hoş diyebilirim. eline sağlık... Çok teşekkür ediyorum hepinize. İlk profosyonel çalışmam oldu, bu kadar beğenilmesi cidden çok hoşuma gitti :) Banner konusuna gelince şöle: Şirketin logosu öle, ben sadece arka plan + şirket sloganı yaptım. Daha güzel olması için önerilerin nelerdir? (Şirketin hoşuna gider yenilikler) said: horacegoesskiing, 13 January 2004 16:57 tarihinde demiş ki: mouseoverlarda sıkıntı var. Sıkıntıdan kastın "Boyutlar tam güzel değil ve yazılar tam ortalanmamış"sa haklısın, sanırım tam hesaplayamadım, bi de çapraz geçişler olduğu için işim daha da zorlaştı. Başka bir sorun oluşuyorsa (çalışama vs.) anlatırsan sevinirim.. said: Oky, 13 January 2004 18:22 tarihinde demiş ki: sol taraftaki menü'de sadece yazıların üstünden link verilmesi kullanışlı olmamış, bence butonun tamamını kaplasın. Çok haklısın, çok teşekkürler, en kısa zamanda linkleri td'lere koyacağım.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) [Bu mesaj McsPeyn tarafından 13 January 2004 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 site fena değil birazdaha kassan çok hoş olurmuş[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yLn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 İşin suyunu çıkarma noktasına gelmek gerekirse... Arabalar yerine... Otomobiller yaparsan daha hoş olur :Pp[signature][hline] Sen Desem Seni Bilirmisiniz... Sen Diye Bir Desen Çizebilirmisiniz... Bir Mesken Bulamadım Gönlüme... Büyük Aşklar Vardır Bilirmisiniz?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 güzel olmuş tebrikler. site sade yanlız.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 başkası da var. rolloutta efekt eski haline gelmiyo highlightlı kalıyo.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 değiştirmişin sanki. ben baktıımda butonların highlightı filan da vardı... öle olsun yine.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Güzel olmuş. Arabaların yanında resimleri olsa daha iyi olur. Nasıl bi araba olduğunu anlamak için tıklamamız gerekmesin :)[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Su korlugun gozu kor olsun ben yine bisi goremiyorum...:lol:[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 menüdeki tuşlar biraz fazla renkli bence[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz? zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 güzel olmuş. - anasayfada 3 farklı yerde (üstelik 2'si link) "anasayfa" yazıyo, hoş değil, göze batıyo. - menüde 4 farklı renk kullanmışsın, ve bu renkler birbiriyle çok alakasız. ayrıca çok renkliler, sayfadaki asıl metinden daha çok dikkat çekiyolar. - menülerdeki çapraz şeyler pek iyi olmamış. düz olsalar daha iyiymiş sanki. - logonun orda iki ayrı slogan gibi şey yazmışsın, bi tanesi yeterli olurdu bence. - yine logodaki arabanın blur'u alakasız kaçmış biraz. - logoyu backgrounda göre belirginleştirmek için bişeyler yaparsan daha iyi olur. ne bileyim gölge ekle, etrafına beyaz çerçeve ver 2 piksellik falan. bunlar dışında çok hoş olmuş.[signature][hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 renkler gercekten cok fazla. 4 ana renk secip en fazla bunlari tekrar etmen lazim. arti contentin basildigi tablonun mor arka fon rengi cok kotu, o degismeli. cok pale bir gri olur[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 daha mat renkler kullanırsan site dahada güzel olur . çok renk kullanımda biraz işi bozmuş gibi . Ama yinede profesyonelliğe ilk adımında başarılısın diyebilirim. Devamını dilerim[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar