Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[GuildHall] Herkes nerede?


spirit

Öne çıkan mesajlar

Bugun hi'lal'e yolum du$tu,kimsecikler yoktu.Kendi dilimden anlayan birilerini bulmak ho$ olurdu.Nerelerdesiniz?[hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
------------------------
Queljin Jinaz @ SWG [Eclipse]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mutlaka birileri olur yada mesaj ataydin en iyisi,millet gorevdeyken gelmisindir herhalde[signature][hline]sad [R.I.P]
marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ve bu seferde artisan(h3 jedi) dedi (BITMEEEEEEEZ)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir sureligine hilal de takilmaya karar vermistik. bundan kastim oranin mission terminalinden mission alma, oranin bank terminallerini kullanma, bir yere gidilecekse oranin shuttle i ile gitme vs vs vs. yani bir nevi bizim icin mission alani olacakti. ama bombos cantina nedeniyle sanirim vazgececegiz. icimizde bir entertainer var ama uzun suredir online olmuyor. yani dolu bir cantina bizim icin bir sart haline gelmis durumda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cantınanın bos olması gayet dogaldır, orayı dolu tutmak 1 kısının butun gununu dort duvar arasında gecırmesi demektır master dancerımız var ve ona ıhtıyacımız oldugun da gelıp bızım ıcın ozel gosterıler yapıyor. hılalı bombos tanımlamansa cok ılgınc, sakın zamanda gelmısın demektır hılalde sadece rıp uyelerı degıl hılal sehrını paylastıgımız omans uyelerıde bulunmakta ve gorev termınallerı hem normal gorevler ıcın hemde factıon gorevlerı ıcın kullanılmakta kı bunun harıcınde pek cok rebel yada ımperıal hılalın ımkanlarından faydalanmakta ve burada gorev yapmakta. gelıp gorev yapan rebellerde overt olmayarak hem kendılerını tehlıkeye atmıyorlar hemde sehır sahıplerıne saygı gosterıyorlar. bır player cıty tabıkı bır coronet bır theed olması soz konusu degıl ama ben ne zaman hılale gıtsem kı genelde oralardayım, onlıne olsam demek daha doru olur.bırlerı bısıler yapmakla mesgul oluyor. pek cok player cıtye oranla, canlı nufus bulunduran bı sehır, kısıler ya sehır cevresınde yada evlerınde yada meydanda cantına cıvarlarında oluyor. ama dedıgım gıbı covert scannerı her ne kadar sehırde tutmasakda, sehrın ıcındede at st lerle karsılasılabılr yada dark trooperlarla, sehırde devrıye atan bu tur seylerle karsılasılması yada hıc bısı olmasa overt olan bızlerle karsılasılması ve uzucu sahnelerle karsılasılması mumkun o yuzden sehre gelen tum yabancı ve yerlı mısafırlere overt scannerın yrını soyluyor gereklı yavsıyelerde bulunuyoruz. uymayanlarıda zaten 1 kac kez oldurunce gelmıyorlar. gorev yapmak ıcın gelenlere veya sehre sohbete gelenlere hos gelmıssınız der ıyı eglenceler dılerım.umarım sızlerde burada eglencelı zamanlar gecırırsınız..

master dancerımız tulaydır ve rp oynamayı sever oyun ıcınde ona tell atın o sıze kendı ısteklerı dogrultusunda yardımcı olup olmayacagına kara verıp gereklı cevapı ulastırır.[signature][hline]sad [R.I.P]
marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ve bu seferde artisan(h3 jedi) dedi (BITMEEEEEEEZ)

[Bu mesaj sadATS2 tarafından 13 January 2004 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cumartesi gunu Antalya'da buyuk bir firtina oldu, neticesinde sehir altyapisinda problemlr yasanmakta. Benim oturdugum yerde halen telefon altyapisi duzeltilmekte. dolayisi ile pazar gununden beri online olmam mumkun olamadi, cuma gunu sanirim problem cozulecek. (pazar gununden beri televizon bilecalismamakta, apartmanin digiturk anteni uctu, ve hala tamir icin bekliyoruz). bu birinci konu,

ikincisi ise kantinde 24 saat bir dancer baglamam imkansiz. Genelde gunde 8 saat falan online oluyorum, /tell tulay yada/tell gulay ile bana soylemeniz yeterli. Fakat her ihtiyaciniz oldugunda orda sizi bekleyen bir dancer beklemeyin, bunu kimse yapamaz.

Gulay/Tulay
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...