Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Merhaba arkadaslar, yaklasik bir 4 sene sonra yeniden uo ya baglaniyorum heralde.. :) benim calisma saatlerim ve yasadigim saat bolgesi yuzunden olsa gerek kimseyi goremedim server da.. her neyse :) Lalu back.. ps: eski arkadaslarim [email protected] msn adresinden beni ekleyip konusabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bu balonu patlatmak gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 servera arada bi girdigide adam görebılsem bende kasıcamda...uo patidede ölmüş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ehau burdayiz biz valla:) aksam ustu online olunuyor yani siz gelin kasın...kasması kolay zaten. hemen bi factiona girin aksiyon baslasin. tb ye girmeyin pls cok dolu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 aga oyundasınızda nerdesiniz kaç gündür britte 1 insan evladı göremedim bankın tepesinde ufuklara dalıyorum eskiden buralar rengarenkti diyerekten.1 gece oturdum kastım karakteri artık önüme geleni kesicem ezik takılmıycam diye 4 gündür faction adam görmedim bi katraları görüyorum lakin onlarda barışcıl insanlar dalamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ahaha tb'de degilsen iki buyu atana kadar yatiyosun 1 gecede olucak is degil 60 kisinin birikimi var 3-5 adamda eziyolar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 TB de deilsen bir mesajinla aninda yanindayim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Adam oluyor fakat sayı az yanı brıt bankı dolduracak gıbı degıl ayrıca brıtte olmakta gereksız o yuzden oyunda olanlar genelde gemıde degıllerse luna bank ve swoop alanında oluyorlar. Nadırende champ veya doom da olabılırler. O yuzden gırersenız ve karakter hazırlarsanız sanırım turnuva ve organızasyonalrla bıraz canlandırıcaz serverı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Com olarak artık dıger factıonlarla bas edebılecek durumdayız isteyen kişileri aramıza alırız ve destekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar