CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Arkadaslar 2 pc arasinda ag baglantisi olusturdum her islemi yapabiliyorum birbirlerini goruolar, dosya transferi fln. bi kac sorun var yanliz oyunu sadece 1. makina kurabilio diger makina kurdugunda goremiorum onu nasil halledicem bide warcraft ta oyun kuramiyorum , kurdugumda makinalar gormuo nedendir acaba? bi yerde okumustum eski oyun oldugu icin IPX baglantilarini eklemem gerekiomus fln ekledim ama hala olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Versiyonları farklı olabilir war3 lerin8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 nasil versiyonlari? kopyala yapistir yaptim patch fln ayni hersey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 guvenlik duvarina bak; nasil kurulum yaptigini bilmedigimden detayli giremedim konuya ama basit birseyden dolayi oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar