Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ilk iki kitabı okudum fakat 3uncu kitap Ben Strahd Azalinle Savaş kitabını bulamıyorum.basımı 2002 de durdurulmuş galiba.hiçbir D&R da yok megavizyon falan hepsine baktım.Bilen biri warsa bana söyleyebilirmi.netten de alabilirim.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 istanbul saaflarda bulurum galiba ?
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ben Ankara`lıyım o yüzden tam isimleri veremeyeceğim ama Kadıköy iskelesinin (böyle bir yer varsa (:P) ) arkasında bir çarşı var. İçinde bilimum dvd, pc, kitap satan yerler var. Orda bulursun diye düşünüyorum.
Donita Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 tüyap kitap fuarına git bi istersen hazır açıkken. fr ve dl kitapları varmış, kardeşim söyledi.
Donita Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 akmar'a bak. olmazsa beyoğlu sahaflar çarşısı'na da bak (aslıhan pasajı). iki yerde de var bolca fantezi ürünü.
Öne çıkan mesajlar