Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.hulu.com


2pacAmaruShakur

Öne çıkan mesajlar

http://www.hulu.com/about.html adresinde heroes'tan bir goruntu var. muhtemelen reklamlarla birlikte sunacaklar, ki cogu izleyici hemen izlemek karsiliginda reklam izlemeye razi olacaktir.

bu site p2p paylasimlari, paylasan sayisini azaltarak engellemek ve biraz da reklam zart zurt ile kar elde etmek amaciyla acilmis gibi. yalniz insanlar artik HD olayina onem vermeye basladi ve boyle bir opsiyonun olup olmadigini merak ediyorum dogrusu.. bakalim, iyice sekillenir yakinda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence youtube yerini tutamaz. neden?
zaten youtube'da izlenen dizilerin videoları geziyor eger geziyorsa, adam izlemek için huluyu kullanır canlı olarak, ya da yine aynı saatte tv karşısına geçer. youtube, insanların kendini afişe ettiği bi site, komik cart curt her şey var. bu bakımdam hulu çok farklı bi site. demek istediğim googlevideo ve youtube aynı kategoride ama hulu tamamen farklı bi kategoride..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

simdi baktim biraz da, su anda amerika disina yayin vermiyorlar ve muhtemelen yakinda da veremeyecekler. sonucta dizilerin yayin haklarini her ulkede ayri ayri satarken boyle bir platformda kafalarina gore yayinlayamazlar. cunku amerikada yayinladiklari kendi mallariyken, misal turkiye'de heroes'un haklari cnbc-e'ye ait. belki onumuzdeki sezon sozlesme yenileme donemlerinde olabilir, ki o zamana kadar betasi anca biter gibi..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
eh butun diziler var nerdeyse huluda. fakat soyle bir guzellik var herhangi bir bolumu izlemeye calistigimda "Unfortunately this video is not currently available in your country or region. We apologize for the inconvenience." diye çok güzel bir hata alıyorum.

Madem izlettirmiycen niye betaya invite ediyorsun onuda çözebilmiş değilim. Amerikadan bir proxy ile filan izlenir büyük ihtimal ama ne kadar sürükleyici olur video bilemiycem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence de tutulur ama youtube'a rakip falan filan gibi yazışlar yanlış olmuş. kategorisi tamemen farklı.

Ayrıca Beta'ya girerken eposta adresi istiyor ve:
Sign up for the Hulu private beta (currently limited to users in the U.S.):

diyor. bu yüzden beta üye olunca izleyemeyeceğimizi bize bildiriyor zaten baştan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...