cenx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2001 Bu gun 6:20 de başladı az daha kaçırıodum koşa koşa yeğenime gittim başladık izlemeye eh hiçte fena deil bee özellikle kalabalık sahneleri dijitize insan grafikleri var ki bu süperdi... savaşlar felan özellikle beatzu çok ilginçti 2 hali vardı birincisi savaş sırasında dieri ise düşerken düşerken çizilen beatzu HARİKA dieri ise eh işte sonra orcları felan ne bilim adamlar bence çok ii yapmış garip gurup dijitize yaratkılar düünsenize bi çizgifilmde orc ne kadar korkunç olabilirdiki oysa bunda gerçekten korkunçlar yani dijitize ii bişi ayrıca elfler bütün savaş sahnelerinde insan haraketleri güzel olması dijitize olmasıyla alakalı ama elfleri dijitize etmemişler abi ve süper çizmişler ben hayatımda böle tarife uyan elf görmedim çok hoştular (dwarf ve elf boyları insanlarla aynıydı tek falso bu) sonra savaş sahneleri harika!!!!! orclar ne kadar korkunç bir o kadarda güzel dövüşüorlar yani aha aragorn geldi soktu yok aragon yusuf atıo dövüşürken yalnız sonu biraz fiyaskoydu e abi 3 kitabuı kesmeden nasıl yapsınlardı ama son çok dandikti be abi... neyse biz bilioz sonunu o bize yeter :-))) cine 5 te daha çok yayınlanır o eminim izleyen varsa yorumlarını sölesin. izlemeyen ve sorusu olan varsa buyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2001 izleyemedim ne yazikki, cok istememe kar$in. Bidaha yayinlancagi zaman haber verirseniz cok iyi olur; aninda "bu ak$am misaafir kabul edebilcek cine5 sahibi kimse var mi?" die topic acarim :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2001 ne zaman yayinlanicak soleyin bize davetlisiniz :-) icecek ve yiyecek beraberinizde getirin patlamis misir yemek ve cekirdek kabuklarini yere atmak yasaktir :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bu çizgifilm nette varmıdır merak ettim şimdi?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 yıllar once yayınlanmıs arsıvdedır sımdı[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 herkezin de bugün nostalji merakı kabardı ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 sabah 6damı ıdı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ya gidin indirin intrnetten.. e-mule da var.. olmadı gidin kadıköyde malum filimciye alın[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar