ses Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Projenin son haliyle ilgili bir bilgisi olan varmı acaba?Biraz araştırdım ama pek somut bişey bulamadım.Bilmiyenler için Alky project Directx 10'un Win Xp üzerinde kullanılabilmesini amaçlayan bir çeşit yama...Eğer yapılabilirse Bill amca'nın Vista hedeflerini direk olarak 1-1.5 sene ileri atar bence.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Hiç duymadım ama öyle birşey olmasına microsoftun pek izin vericeğini sanmıyorum :) Olsa bile zaten çok verimli olmaz heralde yama dediğinin bir çeşit emülatörse çok fazla sistem tüketebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 lan ne güzel yazıyordum elektrik gitti çat diye. tekrardan yazaym şimdi crysis oyunu bildiğiniz gibi dx10 destekleyen bir oyun. ama dx10 sadece vistada acılıyo vs vs.. adamın biri oyunun very high daki texture dosyalarını mı almış napmış, xp de aynı dosyaya kopyalamış(isterseniz link verebilirim, ayrıca donanımhaber forumunda da bahsediliyo zaten olay) sonuç: xp altında very high ayarı açılmış, daha doğrusu dx10 görünsütü elde etmiş adam. ss falan da koymuş aradaki fark bariz belli, vista ile kıyaslamışlar, arada fark yok. yani bu demek oluyor ki, bill baba vista sattırmak için böyle bi yalana başvurdu. xp altında da dx10 elde edilebiliyormuş yani. buyrun linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Uyguluyanların mesajlarını okudum ve dediğim gibi makineleri baya bi kasmış. Ayrıca crysis te çalışmış olması her oyunda olucağı anlamına gelmez, sonuçta her oyun aynı derecede yararlanmıyor dx10 dan. Burda vista yı savunduğumu düşünmeyin öyle gözüksede :) Çoğu oyun yapımcısıda artık vista yı öneriyor sistem olarak dx10 olmasa bile oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 foruma ben de kaldığım yerden baktım biraz da, şu an ki düşünceler, crysis'in dx10 kullanmadığı yönünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yabani Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 şöyle bi gezdim dh forumlarını, 2gb ram 8800gts ekran kartı olan adamlar 4xaa ve very high'da 10fps falan almışlar, o ne la öyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar