Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 2 Acc

SeLDoM

Öne çıkan mesajlar

Selam Arkadaşlar,
Bi zamandır yeni bir char almak için birkaç arkadaşla görüşüyordum fakat artık bundan vazgeçmekle birlikte kendi acc larımı da satmaya karar verdim.Bunun nedeni güzel ülkemin harika TT net bağlantısıyla yıllardır çırpınıp durmaktan bunalmam vede bunun bir nebze düzeldiğini görmek değil her geçen gün daha da irençleşmesine şahit olmaktan usandım.
Neyse konuya girelim.

ACC 1 : Horde Darksorrow (PVP) Warrior Orc.
Bu char oyunun ilk günü açılmıştır. Şu anda guildde DPS/ MS warrior olduğu için DMG üstüne kuruludur.
Karakterde isteğe göre AP,Crit, Stamina Trinketleri mevcuttur.Karakter 375 Blacksmithy ( Hammersmith) 375 Alchemy (Potion Master) e sahiptir. Elinde şu anda 3. Generasyon 2H Mace olan Stormherald (127 DPS)vardir. Ayrıca çantası ve bankasında farklı 2h weponları bulunmakta değişik instancelardan SSC drop World Breaker (125.5 DPS) buna örnek. Karakter Fury olarak ta kullanilabilir elinde Karazhan Prince Drop Decapicator ve Off hand olarak ta Merciless Gladi Hacker bulunmakta ayrıca Hit trinketleri de mevcuttur.
Şimdi gelelim itemlarına karakter PVP ve PVE olarak değerlendirilirse:

PVP:
Şu anda 4.2k arana honor a sahip kullanmaya müsait.Üzerinde Helm hariç ( almaya gerek duymadım) Full Merciless set mevcuttur.Dmg i Battle Shout la 1.2k ya kadar çıkmakta. Crit ise %31.20 arttırılabilinir. Battle stance de.Çok iyi bir arena takımı var 5v5 2v2 vede 3v3. 5v5 de kendisi lider.Ayrıca charda 62k BG honor bulunmakta S3 geldiğinde direk bütün yeni itemları alabilir ve bütün marklardan 100 er adet var Eye of storm 60 adet.Şu anki bütün veteran itemlara sahip.Şu an helm olarak Gladi Helm vede Horseman Helm den seçip kullanıorum.Ama 4.2k arena honor a sahip istenen parçalar rahatlıkla alınabilinir.S3e saklıodum.

PVE:
Karakter guildinde DPS/MS warrior olduğu için bütün SSC TK dps parçaları mevcuttur.Unbuffed olarak 1770 AP 28.21 crit e sahip trinket değiştirilerek bunlar arttırılanabilinir.Ayrıca arms spec te 106 hit i mevcuttur.Guild şu anda BT ve MH a gitmek için TK nın son bossunu öldürmek zorunda olduğu için burdan gelicek itemlar da cabası.Bütün Black Temple Mount Hyjal questleri bitmiştir.Sadece Tk nın sonn boss u kalmıştır.SSC tamamiyle bitirilmiştir. Tamamıyla DPS spec ve itemlara sahiptir.İstenirse Fury olarak ta kullanılabilir silah vede tirnketler mevcuttur.Buffli olarak full olduğu elixirlerle birlikte 2.5k attack power a sahip oluyo char.Zaten bankasında bütün elixir vede foodlardan bir sürü var.

ACC 2 : Horde Darksorrow (PVP) Blood Elf Paladin
Bu char ayrı bir accda warriorla aynı guildde alt char olarak duruyor.Karakterde karazhan SSC vede TK itemları karışık. PVP olarak istenirse 2 Adet Merciless Parçası 1 Adet Gladi parçası var. Merciless Shoulder vede gloves. Ayrıca 18k BG Honor a sahip. Karakterde 1777 heal 200 Mana regen 11k Mana var. Elinde Prince Drop 1h Mace vede Shield var. Trinketlerle heal daha da artmakta.Holy olarak her yerde yer bulabilir her yere gidebilirsiniz.

Bu iki charda da bütün heroic keyler mevcuttur.
Ayrıca Paladin in Acc ta Dunemaul serverında 70 Lvl Tauren BM Hunter vardır. Itemları kötü değildir yani oynarken zevk vericektir. :P

Evet arkadaşlar benden bu kadar ilgilenenler bana özel msg yoluyla ulaşabilirler.Detaylı bilgileri ordan konuşuruz. Karakterleri ile ilgili görüştüğüm arkadaşlara da burdan özürler.İlgilenen herkese teşekkürler..

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
selamlar öncelikle charları hala satıorum güncellemerini yapıım
Warrior la BT ve de MH attunement bitmiştir vede 2-3 parça mesela Akama dan düşen glove haste veren belt alınmıştır.( silahta hiç sansım olmadı 1h bi sürü düştü ama ) neyse 1k arana honor bulunmakta 3 parça Vangeful parça alınmıştır. Eldiven Ayaklık vede Kafalık.BT den veya MH dan düşen silahları beklemekteyim :D Ayrıca BG den alınan her türlü item Vindicator olan mevcuttur ayrıca 40 crit rating trinketini de aldım. warrior da değişen bunlar gerçekten iyi bir değişme oldu

paladin alt acc um olduğu vede sadece para kasarken veya Karazhan ZA raidlerinde kullandığım için hala aynı duruyo ama hala kullanılabilir TK SSC de healleyebilir rahatça. 2 Parça Merciless Omuzluk ve eldiven i var fazla pvp yapmadım 17k bg honor u duruyo. Bilgilerinize iy igünler
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...