metboy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 forumda arama yaptırdım ve bazı kaynaklardan dökümanlar okudum ama ingilizce olanları karışık geldi ilk defa yapçam bu işi çünkü :) türkçe olanlardada bazı programları bulamadım fln, kırık linkler vs. php nuke yi kurmayı (gerekli programların download linkini vererek) anlatabilcek biri varsa çok sevincem. hatta bi de php destekli beleş web space veren bi yer varsa onuda söleyin orda deneyim çünkü önemli bişi bu ona göre domain name alıcam[signature][hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki: sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Vakti zamanında php kurmak için milyon tane beleş hosting veren yer gezdim ama hiçbirinden sonuç alamadım desem yeridir. En sonunda gittim aylık 5$'dan 100MB PHP/ASP destekli alan aldımda rahatladım. :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Database'i upload edemedim lycos'a. 2-3MB idi db, kanser etti. Eğer siz upload ederseniz selam söleyin, zamanında çok küfür yedi benden :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Eski database'i upload edicektim ben. Install işleminden sonrası. Sınır ne bilmiyorum ama onu geçmediğini biliyorum :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 nası kurcam onu anlatın aa :)[signature][hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki: sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 phpnuke ve mysql dışında ne indirmem gerekio bi de bende notepad dışında php editleyebilceğim bişi yok sanırım ne indireyim onun için :p[signature][hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki: sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız.... [Bu mesaj metboy tarafından 14 January 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar