varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Arkadaş insan büyüdükce değişiyormuş harbiden.Şimdi sorsan hayat dediğin nedir diye eti baharatı sebzesi yağı bol bir kebabın üzerine altı damağa gelmek suretiyle hışıdratılmış bakalavanın ardından yudumlanan demli çaydır edit : sormadınız o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 unutmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 banlamanı talep ediyorum sigaraya teşvik ettin küçükleri.mesala şu anda bitane yaktım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 heheh unutmadım geldi aklıma da yani kullanan biri olarak yiyeceklerden eski tadı alamıyor oluşumu göz önünde bulundurarak hayat dediğin sigara içmemektir mesajı verdim orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 kendinizi kandırmayın yemek sornası sigara > saglıklı yasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yine teşvik ettin banlanıp üyeliğinin geri acılıp tekrar banlanmasını istiyorum ki rencide olabil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 rencideolabilitem cok düsük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 eheheh yalnız cay kasıgı kırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 kırık abi o çay kaşığı = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 lan bnm bil cnm istedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Killer said: banlamanı talep ediyorum sigaraya teşvik ettin küçükleri.mesala şu anda bitane yaktım . hakkaten bende yaktım görünce. merhaba ben selçuk. sigara bağımlısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Lancelion said: kırık abi o çay kaşığı = Çay bardağı da çok başarısız Lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Oha ne güzel duman o öyle, bir cigara da ben yakayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 hayatın çok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 kullanıcı adımdan da anlayabileceğin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Masakari said: eheheh yalnız cay kasıgı kırık Lancelion said: kırık abi o çay kaşığı = ahahha.. hatta zuahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 hepinizin unuttuğu bir şey var tüm bunlardan sonra birde bu var miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yaa hayata bakış dediniz de, bi tane bilkentli bi kız site yapmıştı kendine, burda başlığı da vardı, adını unuttum kızın. o kızın sitesinde de hayata bakışla ilgili bişe yazıyordu, tam o yazının yanında da kız dom alır bi şekilde foto koymuştu iyi yarılmıştık. bulan hatırlayan varsa koyuversin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar