fuzzy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 clone dvd ile dvd copyladım. dvdnin arkasına bakınca dvdnin işlendiğini görebiliyoruz fakat anlamış değilim hala dvdyi takınca boş dvd olarak gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yazılımda hata vardır. eğer dvd yi dvd player de okuttuysan dvd playerinin, cd nin içindeki dosyaların uzantısını desteklediğinden emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzzy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 pcde oynatmayı denedim boş cd yazdı dvdye koydum no dvd yazdı ama arkası yazılı duruyor anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzzy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 sorunu çözdüm arkadaş neroyla denedim oldu. sanırsam sorun clone dvd'de olan 2 dvdye oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 neroyuda geç ashampoo kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar