Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 (Ben çalmıyorum hırsız değilim gibisinden bir espri yapasım geldi bir an..) Efendim benim göründüğü üzre liste böyle; Ney Mızıka Org Azcık Gitar Neyde süper değilsemde orta derecenin üzerinde bir şeyler öttürebilirim.Sesi huzur verir,dinlendirir.. Western filmlerinde görüldüğü gibi,mızıkayla bayağı süper tempolu-yavaş hedeler çalabilirim kafadan..Ama notlarını bilmem :P Orgda çalamadığım parça yoktur..Notaları görmem lazım yalnız :] En az 2 tekrar yapmak lazım,yoksa çalarken rezil ederim :P (Notalar karışır felam) Gitarın tellerini nedense sevemedim,sanırım tırnaklarımın doğal olarak biraz içerde olmasından ve geç uzamasından..Penasız çalamama olayınden dolayı pek ilerletemedim :p Ha,birde Bisikletin lastiği ile melodik sesler çıkartma var,ama o çalgıya girmiyor sanırım ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Senden search yapmamanı beklemezdim mumi. :) [signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ııı,eee,iii,şey,ha? :) Enstürman(evet ENSTRÜMAN olacakmış yalnış yazmışım ;)) diye yazdım,müzik aleti diye yazdım,çıkmadı.. *!Son hız Kaçar...*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Takma kafana =)[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 wendigo--> http://www.seksendort.com/w3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: Halfmumi, 12 January 2004 16:30 tarihinde demiş ki: ııı,eee,iii,şey,ha? :) Enstürman(evet ENSTRÜMAN olacakmış yalnış yazmışım ;)) diye yazdım,müzik aleti diye yazdım,çıkmadı.. *!Son hız Kaçar...* inanılmaz yazım ahatları paticikte salgın hastalık halini aldı heryere yayılıyor bence sen de kendini karantinaya al[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: -Legendary-, 12 January 2004 23:39 tarihinde demiş ki: inanılmaz yazım ahatları paticikte... like this?[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars1iche Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Altıma yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bende kız ney çalıyodum çalmıyodum aslında sadece sesini çıkartabiliodum devam etmedim sonra[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: Lars1iche, 13 January 2004 19:01 tarihinde demiş ki: Altıma yaparım. ok[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar