sbeilin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 en az 2 gb, pek pahalı olmayan, hafif bir şey istiyorum. mümkünse kaba saba da olmasın. iPod'a hafif bir gıcık olurum, çünkü hem pahalı olması hem de itunes'u kullanma zorunluluğunu sevmem. Bana uygun bir mp3 çalar önerebilecek olan var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 creative muvo s200 creative zen stone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbeilin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 oper said: creative muvo s200 creative zen stone creative zen stone güzelmiş de, 2 gb'tan daha fazlası yoktur değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bildiğim kadarıyla yok. ama bi seri daha vardı adı aklıma gelmiyo, onlar da ufak tefek bişe, ama 4gb olanı var. stone gibi. unuttum be adını offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 zen touch var hayvan gibim :F zen neeon var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 zen v plus istiyorudma turkiyede plus yok V var hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 1-2 hafta önce abime almıştık, Zen Micro 5gb. 170 liraydı sanırsam. Sırf müzik dinlemek istiyorsan daha iyisini cidden zor bulursun. Bimeks ürün sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 hah evet zen v plus :D zen micro tavsiye etmem, programla atabiliyosunuz mp3 ü. en nefret ettiğim şey. gerçi benim player da programla alıyo mp3leri ama ben razıyım o player için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Yok oper, program filan lazım değil. Son firmwarei yükleyince kopyala yapıştırla atılıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 hımm o zaman güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 hmm hiç yyokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 creative zen öneririm gerçi pahalı gelebilir biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbeilin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 çok teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ee aldın mı bari player? ne aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbeilin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hmm şu creative zen v plus cidden çok güzel bu arada, türkiye'ye gelirse ne zaman gelir, ya da hiç gelmeme olasılığı var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbeilin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 oper said: ee aldın mı bari player? ne aldın? yok daha hala karar verme aşamasındayım :( bir arkadaşım da teknosa'nın sayfasında bayağı bir aradı, şimdilik bir de Philips'in SA 3125'i de hoşuma gidiyor. En başta 2 GB düşünüyordum yeter diye, ama başka bir arkadaşım da diyor ki yetmez o sana (kendisi 60 ya da 80 gb'lık ipod video kullanıyor...), sen 4, 8, 16, 60, 80lik bir şey al dedi kafam karıştı. Aslında ben 2 GB yeter diyorum, çünkü daha önce babamın taiwan'dan aldığı dandik bir 2GB'lık playerı bozulmadan önce gayet güzel kullanıyordum, ve uyurken dinlediğim için normalde yavaş şarkılar falan koyuyordum. Böyle insanların tavsiyesini almak istedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 philips sux aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbeilin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 oper said: philips sux aman diyim. hmm. creative iyidir yine derim tabi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ben philipsten memnun olanı görmedim. hele bi go gear serisi vardı aman.. hatta philips kulaklıklardan da uzak durmanızı öneririm. kağıt üzerinde çok sağlam sallıyorlar. ama kulaklıkları çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbeilin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 kulaklık olarak panasonic severim zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 apple cok ufak cok kaliteli ses yüksek hafıza uygun fiyat rakibi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bu yazdıklarını git iyice araştır öyle gel ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 oper said: bu yazdıklarını git iyice araştır öyle gel ;) okeyto sampıyon ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbeilin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 rainfall said: apple cok ufak cok kaliteli ses yüksek hafıza uygun fiyat rakibi yok :) sevmiyorum itunes'u o yüzden apple'a hayır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 olay itunes la bitse :D creative, cowon, sony, iriver, ipod bunların içinde ses kalitesi en kötü ve berbat olan ipod malesef. ipodun en önemli olayı, janjanlı olması, kolay bi basit bi menüye sahip olması o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar