Siamon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Yaw merak ettim aranızda bu davulcunun 11 yaşındaki videosunu izleyen varmı diye ? bu adam insan dışı bi yaratık mı yada iq su 700 fln mı ? bu ne biçim bi yaratık böle? kazaadan bulun izleyin videolarını videosunda ne yaptını sölemicem sonra çok bilmiş diyolar bana teknik terim söleyince.. sadece indirin ve izleyin.. bu arada adam 3 yaşında başlamış davul çalmaya ben konuşmaya çalışırken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 bu arada bu yaratık şimdi 22 yaşında galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 konu dısında bır arkımız lınkını koymustu[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=64433 buda lınk sana ın dır ordan[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 22 yasında ıse sımdı kım bılır nasıl oldu sımdı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 iq sunu bilmiyom da dexteritysi 100+ fln kesinlikle[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars1iche Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Alemin kralı olmuş çocukta simdi 22 yasında degil galiba daha yaşlı olması lazm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 eleman 84 lü bu arada haberiniz olsun[signature][hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ewt ya o videoda 12 yaşında ve aşmış[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bence 12 yaşındaki halinden ÇOOOOOK daha fazla gelişmemiştir... ne kadar gelişebilir ki? Bu arada 12 yaşında o kadar uzun süre ve hızlı cross yapması için roberto carlosun yandan yemişi olması gerek... ağzım açık kalmıştı ilk izlediğimde...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Öncelikle zaten var olan bi konuyu açtığım için özürdilerim.. Evet bende o videoyu izlediğimde komplekse girdim ilk başta, adamın dex kesinlikle 100+ .. 2 sene önce mike portnoyun dvd sini izlerken "bu adam ne aşmış biri ya" diyodum şimdi bu çocuğu görünce mantalitem deişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: karpuz, 13 January 2004 20:54 tarihinde demiş ki: bence 12 yaşındaki halinden ÇOOOOOK daha fazla gelişmemiştir... ne kadar gelişebilir ki? Bu arada 12 yaşında o kadar uzun süre ve hızlı cross yapması için roberto carlosun yandan yemişi olması gerek... ağzım açık kalmıştı ilk izlediğimde... gelişse gelişse hızı ve teknikleri gelişmiştir yeni şeyler keşfetmiştir.. mesela bi etüdü 1 hafta boyunca sırf o gelişiyo buda öle yapmıştır herald.. ama bunun bi sınırı var adamda sınırda heralde sınırın ötesine geçemez yani dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 buddy rich olup çıkmıştır çünkü hayal edebildiğim en öte nokta o.[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: Selocan, 13 January 2004 21:47 tarihinde demiş ki: buddy rich olup çıkmıştır çünkü hayal edebildiğim en öte nokta o. Cehaletimden olsa gerek, buddy rich in neresi özel bu adamı herkes niye legend olarak görür anlayamamışımdır, video larını indirebileceim bi yer varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 buddy rich orta - iyi bir bateristin 2 eliyle yaptığını tek eliyle yapabilen bir adamdır... ben bunu bilirim...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 böyle uzun video olarak bilmiyorum ben de arıyorum ben şeyde görmüştüm buddy rich memorialları yapılıyo bilmem biliyo musun adını unuttum şimdi işte bi okul gibi bişey sanırım davulculukla ilgili buddy richi anmak için fln işte onlardan birisinin videosu vardı videonun başında buddy richin orkestra ile beraber çaldığı ufak bir kısım var 10 - 15 dk bişey zaten video siyah beyaz o kdr eski sen düşün şoyle diyim adamın davul seti çok sefil snare var doal olarak önünde bi tom yanda 2 tane floor tom ride crash hi-hat 2 tane de sanırım splash vardı bir de o zamanlar twin pedal teknolojisi yok orkestra eşliğinde adam bir döktürüyor aklın hayalin durur[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 link verilmemiş verelim insanlar görsün :) http://video.google.com/videoplay?docid=-1887293651082720270&q=drum [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 12:05 tarihinde, Christoph_Vassel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 tony royster zaten bildiğim kadarıyla prodigy ile çalışıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 para insana neler yaptırıyor görün.Prodigy felan ters işler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bir de dennis chambersla beraber yaptıgı common ground albumu vardır ki çok dandiktir almayın çekmeyin. zaten playlist dolsun diye bir de aynı şarkının ustune siz çalarsınız ehi ehi diyerek davulsuz versiyonunu koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 çalamıyon bari adamlara kötü deme elvyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 onun bunun gazıyla niye mesaj atıyosunuz ki davulcular iyi olunca album de iyi olmak zorunda mı. işkembeden salladıgımı düşünüyorsan da albumu dinlersin neresi kotu lan super album işte dersin. camurun nasıl atıldıgını ogrenmek gerek once herseye camur atma lan demeden. iyi kullanıcı olmak için illa super davulcu abi nasıl çalıyo anlamadım kompleks yaptım resmen mı demek lazım. nitekim onlar denmiş zaten yeterince [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 18:49 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar