Matis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Şöyle caddelerde sürebileceğim super racing üzerine yapılmış bir oyun bulur mu?
Korax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 1998 yılında alakasız bi derginin verdiği cd'de tam dediğin tarz bi oyun vardı.O oyunu öyle deli gibi oynardım saatlerce.Çok basit ama zamana göre grafikleride güzeldi.Hey gidi 8 mb emektar ekran kartım :) Hatırlarsam ismini yazıyım yada bi bakınıyım belki komik olur ama onu oynaması ama :D baya bi keyifliydi zamanında.
Matis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 hehe anlıyorum, teşekkürler...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Motoracer idi heralde o oyun. en son Motoracer4 mü ne çıktı. Grafikler vasat tabii, ama trafikte superbike ile basıyosun :D
Garu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 midnight club 2 al. onda motor da seçebiliyosun. şehirde geçiyo. trafik var, yaya var; modifiye arabalara karşı mücadele filan edebiliyosun motorla.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 pro bişey lazım superbike pistleri ya da motogp olabilir gerçi motogp dandik superbike var mı? ea cıkarıyodu bi ara ama
Matis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Fistan said: pro bişey lazım superbike pistleri ya da motogp olabilir gerçi motogp dandik superbike var mı? ea cıkarıyodu bi ara ama ea sanırım pist üzerine oyun cıkarıyor. Garu said: midnight club 2 al. onda motor da seçebiliyosun. şehirde geçiyo. trafik var, yaya var; modifiye arabalara karşı mücadele filan edebiliyosun motorla. midnight 2 de motor olduğunu hatırlamıyorum. hoş bir iki kere oynamıştım sadece Mr_Hand said: Motoracer idi heralde o oyun. en son Motoracer4 mü ne çıktı. Grafikler vasat tabii, ama trafikte superbike ile basıyosun grinning smiley hemen inceliyorum.
Öne çıkan mesajlar