Matis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Şöyle caddelerde sürebileceğim super racing üzerine yapılmış bir oyun bulur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 1998 yılında alakasız bi derginin verdiği cd'de tam dediğin tarz bi oyun vardı.O oyunu öyle deli gibi oynardım saatlerce.Çok basit ama zamana göre grafikleride güzeldi.Hey gidi 8 mb emektar ekran kartım :) Hatırlarsam ismini yazıyım yada bi bakınıyım belki komik olur ama onu oynaması ama :D baya bi keyifliydi zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 hehe anlıyorum, teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Motoracer idi heralde o oyun. en son Motoracer4 mü ne çıktı. Grafikler vasat tabii, ama trafikte superbike ile basıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 midnight club 2 al. onda motor da seçebiliyosun. şehirde geçiyo. trafik var, yaya var; modifiye arabalara karşı mücadele filan edebiliyosun motorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 pro bişey lazım superbike pistleri ya da motogp olabilir gerçi motogp dandik superbike var mı? ea cıkarıyodu bi ara ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Fistan said: pro bişey lazım superbike pistleri ya da motogp olabilir gerçi motogp dandik superbike var mı? ea cıkarıyodu bi ara ama ea sanırım pist üzerine oyun cıkarıyor. Garu said: midnight club 2 al. onda motor da seçebiliyosun. şehirde geçiyo. trafik var, yaya var; modifiye arabalara karşı mücadele filan edebiliyosun motorla. midnight 2 de motor olduğunu hatırlamıyorum. hoş bir iki kere oynamıştım sadece Mr_Hand said: Motoracer idi heralde o oyun. en son Motoracer4 mü ne çıktı. Grafikler vasat tabii, ama trafikte superbike ile basıyosun grinning smiley hemen inceliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar