narin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Bende pek doğru bulmadım , şimdi bu pepelekte nası zenci biriyle dalga geçmek yasaksa bu da yasaktır. Kimsenin dini , dili , ırk'ı , etnik veya ideolojik anlayışla yada rengiyle dalga geçemessin... Tahminimce arkadaşta bunu düşünerek yapmamıştır , bilse yapmaz..[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King [Bu mesaj narin tarafından 13 January 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bu reklam 4 yıl önce falan yapılmıştı yani aslında sadece bi posterdi fakat tüm dünyada olay oldu yasaklandı[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Çok önceleri yapılmış, saçma sapan bir reklam. Benim bildiğim kadarıyla CocaCola bu yüzden özer dilemişti. Hatta Mekke Cola da bu sebepten çıkmıştı sanırsam. Hoş karşılanabilecek hiçbir yanı yok. Bir kiliseden içeri girip, gördüğün en büyük haç'ın üzerine işemek buna eşdeğer birşey olabilir ancak. Buna da *!LoL Çok iyi ya* falan dersiniz siz heralde.[signature][hline]I have come but; i do not choose to do now, what i have come to do. [Bu mesaj sunthewhich tarafından 13 January 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 nolcak abi nresınde dalga geçme var yahu müslümanları şişeye benzetmıyoki insanı benzetmiş yüzüstü yatan bi adamda olabilirdi o[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 genede hos degıl yanı camı ıcınde bısuru secdeye yatmıs adamı kutu kola yapıyorsun..[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ahaha imamlar formaya reklam almış, caiz midir?[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Araplar dünyada en çok kola tüketen ırklardan biri. Ve artık hiçbir arap ülkesinde coca-cola yok. Mekke cola hede kola hödö kola.Bir sürü marka kola var.Ama coca-cola yok.Sırf suriyede 5 ayrı marka kola görmüştüm.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Siyasileştirmek istemiyorum konuyu ama, Arapların CocaCola içmemesinin nedeni, CocaCola' nın yıllık gelirinden İsrail'e pay vermesi ve yahudi kökenli olması diye biliyorum.[signature][hline]I have come but; i do not choose to do now, what i have come to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ben de coca cola başka arapça bir isim altında bir güzel içiriyor bunlara diye biliyorum :D[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz? zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Zuahah tiplere bak yaa... Bizim dinci bunu görse ne yapardı çok merak ediyorum[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 print edip yarın göster :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Eğer bunu Print edip din hocasına gösterirse onun okuldaki istikbali için hiçte iyi şeyler olmaz. (o dersten)[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ehuehu hocanın masasına koysun . soruncada ben bilmiyorum ordaydı desin :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Perşembe günü var din dersi + Sınavı Sınav kağıdının arkasına yağıştırıp verecem... Sıfır alcaktım zaten bari arada ben eylenim..[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 hocanın tepkisini yazarsın artık[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 :D hele bi o hareketi yapacak gazı aliim, buraya yazmakla kalmam o anı sizlere yaşatmak için sınıftan resimler bile koyarım :-P[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 kola-turka dersın[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radiohead Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 yani bu müslümanlara karşı yapılmış bişey değilki.bir arkadaşımızın dediği gibi yerde yatan bir adamları şişeye benzetmişler evet bu bir posterdi ve yasaklandı orası doğru ve kızmayın ama yerde duranlar seccade değil,yani seccadeye benzemiyor....ama olabilirde.çünkü bizim babaanemdeki seccadeler desenli.[signature][hline]All these things into position, All these things we'll one day swallow whole, And fade out again and fade out again... [Bu mesaj radiohead tarafından 13 January 2004 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 şimdi ben bişeyi anlamadım burdan Tayyip erdoğan a gönderme mi var colaturka cı diye ? namaz fln da girince işin içine karıştıda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ya Tayip Erdoğanla ne alakası var iyi kola turka onun ha . burda gönderme firmanın kendisine şahsa değil :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ne bileyim işin işinde cocacola olunca rahatsız edici geldi bana da...[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar