kingpin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 yeni yeni çıkmaya başladı bu durum nedenini bilmiyorum o yüzden bi sorayım dedim, ara sıra bağlantısı kopuyor bilgisayar ile arasında mesela müzik dinlerken birden pause yiyor müzik sonra tekrar basıyorum çalmaya devam ediyor sebebi ne olabilir bunun ? kablodan mı yoksa hdd nin bağlı olduğu kutudan mı ? hdd ye bişey olursa ağlarım o derece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 kablodan olsa usb takıldı/çıkarıldı sesi gelirdi.geliyomu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 evet o ses geliyor 2. kablo bu değiştirdiğim bütün kablolar mı bozuk anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 usb girişinde sorun olabilir mi? ya da bilgisayarın hdd yi iddle olarak görüp elektriği kesiyor olabilir mi? microsux tan herşey beklerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 benim pc de 6 tane usb girişi var. 4 ü arkada 2 si önde. Ön tarafta aynen senin dediğin olay geliyor başıma. Arka tarafında sorun yok. Bence HDD ye bişey olmamıştır. Benimki gibi olabilir. Ben "nede olsa yedeği var fazla da kullanmıyorum usb yi" diye bilgisayarcıya götürmedim. Bi baktır derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 harici hd lerin kronik sorunu yuvalarındaki kabloların yalama olmasıdır. kırık kablo teşhisi koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Ama kabloyu degistirmis arkadas. Ben ondan usb yuvasindan olabilir dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 yok hdd tarafındaki bağlantı noktası dediğim yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Yuvadan kaynaklidir muhtemelen. Hafif sarsintilarda bile olabiliyor. Gecenlerde benimde elim degdi (evet sadece degdi) kabloyu bilgisayara taktigim yere ve harddisk gitti geldi bi. Bu arada muzik calarken idle duruma gecmesi mumkun degil cunku surekli olarak veri okunuyor. Bazi harddiklerde veri aktarimi olmadiginde kendisini koruma amacli kapatmasi olayi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 düşük bi ihtimal ama belki software bi problemde olabilirmi?Usb sürücülerini falan bi güncellemeyi dene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar