Kartan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Alışılmışın dışında flüt çalan biri...Bazı insanlar ne kadar şanslı: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 yok arkadaş ben 2 nefes asla veremedim veremem bu ne lan 2 nota arasında adam pıt pıt veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Kıpkırmızı oluyor zaten sonlara doğru heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ben flütü elime aldığımda ses çıkartamamıştım. kıskandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 eh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ehueh süper, go gadget go! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzzy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bu adamın birde spy tunes çalışmasını izleyin oda çok güzel özellikle baştaki riff böyle sanki ayrı ayrı kanallara çekilmiş kayıt gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Ehuh süper bu herif,bunun bide mario'yu çalışı vardı galiba.Oda çok iyi. En iyisi beatbox'lı falan bende güzel bi konu açıyım ehuh,çok deli bi abla var öyle gitar çalıp söyleyip hemde beatbox yapan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar