Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stern - Wharton - Berkeley hepsi Istanbul'da...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
benim bir sorum olucak ,
pazarlama ya da ekonomi üzerine mba yapmak istiyorum ben seneye falan .

ilk sorum ,
istanbuldaki mba programı hakkında bilgi verebilecek yerler ?
ben sıraselvilere giderken alternatif diye bir danışmanlık hedesi biliyorum ve oraya yarın gidicem .
başka neler var , google falan baktım bulamadım o kadar .

biraz da cahalım bu konuya karşı.

2.sorum da pazarlama ve ekonomi konusunda tecrübeli ve şu ülkede ya da ne bilim şu okullarda mba yapmanı öneririm gibi fikir beyan edecek olur mu ?pazarlama ya da ekonomi üzerine düşünüyorum ben.

sağolun .
Sosyal ağlarda paylaş

malik said:
benim bir sorum olucak ,
pazarlama ya da ekonomi üzerine mba yapmak istiyorum ben seneye falan .

Ne kadar güzel :)
Yalnız pazarlama ve ekonomi çok alakasız gibi geldi bana.

malik said:

ilk sorum ,
istanbuldaki mba programı hakkında bilgi verebilecek yerler ?

Demek istediğini anlayamadım. Eğer İstanbul'daki MBA programlarını soracak olursan Koç,Bilgi,Sabancı,Boğaziçi,Yeditepe,Marmara, Istanbul Universitelerinde var. Koç 44 Milyar civarında gayet tuzlu. Sabancı'da bazen burs bulma ihtimalin oluyor o da çok zor. Devlet MBA'lerini pek önermem ama Boğaziçi'ni övüyorlar. Yeditepe 9000 dolar civarında, girmesi de çok zor değil. Pazarlama üzerine düşünülebilir. Bu MBA de zaten kabul olayı GMAT, ALES, GPA, Work Experience gibi şeylere bakıyor.

malik said:
ben sıraselvilere giderken alternatif diye bir danışmanlık hedesi biliyorum ve oraya yarın gidicem .
başka neler var , google falan baktım bulamadım o kadar .biraz da cahalım bu konuya karşı.

Bu işler öyle google'a bakarak olmaz.
Bence git okullarla görüş, danışmanlık şirketi pek tavsiye etmiyorum. Genelde para tuzağıdır.
malik said:

2.sorum da pazarlama ve ekonomi konusunda tecrübeli ve şu ülkede ya da ne bilim şu okullarda mba yapmanı öneririm gibi fikir beyan edecek olur mu ?pazarlama ya da ekonomi üzerine düşünüyorum ben.

İnatla ekonomi üzerine MBA yapacağım diyorsun. Ekonomi üzerine MBA yapamazsın. MBA'in açılımı zaten Master of Business Administration. Pazarlama'da işletmenin alt dallarından Marketing diye geçer. Ekonomi masterının ben akademik düşünmeyenler için ekonomi ile alakalı genel kültür hariç çok şey katacağına inanmıyorum. Söylediğin şeyler alakasız, anlayabilmiş değilim bu ikisini neye göre belirledin? kriterlerin neler? =(

malik said:
sağolun .

Rica ederiz.
Başka soruların olursa çekinmeden sorabilirsin. Bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ekonomiyi genel kültür olarak almak istiyorum zaten genel olarak değil .
basitçe yani .

ea alanıyla ilgili bilgim yok , hani maliyet hesapları ve muhasebe gibi çok genel şeyler istiyorum.

pazarlama ya da ekonomi üzerinde yaparsın mba ni , hangisi daha geniş kapsamlıysa ona göre seçerim o alanı da.

okuldan okula ders formatı değişeceğinden sizin söyleyeceğiniz okullara göre ben araştırma yapar , bir yerleri seçerim diye düşündüm .

teşekkürler .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...