Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ö.S.S ye Kafam Girsin

Selamon

Öne çıkan mesajlar

ben de lise2 deyken lise3 de çalışırım diyordum lise3 te bir ara çalışırım elbet dedim sonra sınav geldi ben çalışmamıştım
ehe ciddi ciddi hiç çalışmadım sadece dersaneye gittim ve tüm denemelere girip ciddi yaptım
sonuçta ham puan 278 aldım iyi hoşta
sadece öss değil okula da çalışmadığımdan 55.25 geldi (okul sonuncusuna 55 veriliyordu :))
334 aldık eh idare eder
ama lisede çalışsaydım
uff ortalama şöyle çok yüksek olmasa da 73-74 puan gelseydi of of ne güzel olurdu diyorum şimdi[signature][hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
daha fazla uzatmamanın anlamı yok

Sosyal ağlarda paylaş

euhheuhehahauheuha

bende öss ye girecek bir şey kalmadı ben zamanında bitirdim işimi

şimdi eğer ki çalışırsanız yüksek puanlı bir yere girersiniz finalleri okul zamanında olursunuz tatilleriniz uzunca olur okulunuzun kampüsü cillop olur böle çimenler yeşillik, boğaz manzarası vs., sosyal tesisleriniz okulun kampüğsünde olur

eğer benim gibi çalışmaz bütünseen yan gelip yatar da son 2 ay yumurta kapıya dayanınca çalışacak olursanız okulun sosyal tesislerindne yararlanmak için 30 km uzaklıktaki başka bir kampüse gidersiniz, okulunuzun yegane yeşilliği sağda solcda çıkan yaban otları ve bodur çam ağaçlarıdır, böle sınav haftası için okulun tatil olduğu, yoklamanın hiç bir zaman alınmadığı, canınız istediğinde kapıdan bir uğradığınız, sınawları genelde test olan (tarihden nefret ediyorum!), tatile gider gibi gittiğiniz bir okul olur (bkz: babacum nerede okuyor)[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Sosyal ağlarda paylaş

Benim içinde aynısı geçerli babacum uludağ ünideyken herşey mükemmel ama ne yazıkki haftanın 2 günü ordayız diğer günleri bi meslek lisesinden döndürülme üniversite deyiz koca dönem okula gitme devamsız değil notlardan kalmış sayılıyorsun okula gittiğinde şu derse girmesem dediğinde girmicem ama napıcam şu ara mahallede bi kahve var oraya gider 2 çay içer biraz gazete okurum belki okeye 4 lazımdır birinin yanına ilişirim diyorum sonra da en iyisi ben evime gidiyim diyorum.
Yani kısaca öss'ye kafa girmiyor ama öss fena kafa atıyor diyim :) anlayan anlar artık çalışın topu topu 1 yıl sıkçanız malum boşaltım organını sabredin çalışın gerisi allah kerim ya deniz manzaralı bi kampüs yada mahalle arasında bi okul seçim sizin.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 12 January 2004 13:38 tarihinde demiş ki:
ben de bilgisayara bir son veremiyorum... oysa ki öss ye hazırlanmam gerek... İradesiz bir insanım, e annem babam da yasaklamadı bilgisayarı bana... öss ye çalışamaz oldum...

valla benimde umurumda değil.
Özel bir uni ye gireceğim büyük bi ihtimalle çünki şu anki lise ortalamamla istediğim hiç bi yere giremiyorum , sadece özel bi üni de istediğim bölümü okuyabiliyorum. Bende karar verdim istediim bölümü okurum daha iyi olur benim için diye , sokarım öss ye ...
Sosyal ağlarda paylaş

Özel üni güsel olabilir ama onlarında kuralları var 6. dönemde tek dersten kalsan kaydını siliyolar geçmişte verdiğin paralar yanıyo falan yoksa ben gidiyodum ukrayna ve civarındaki ülkelerden birine ama bi araştırdım böyle bir şey var aman dedim oranın kadınları da tehlikeli bi gece kalırsın o gün bi sınav gider seninde okul gider :) Türkiye'dekiler nasıl bilmiyorum ama en azından bi araştır.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 13 January 2004 15:53 tarihinde demiş ki:
bence oss mukemmel bir sistem keh keh
hadi konuyu öss nin mükemmeliliğine çevirelim bu kafa kol muhabeti baydı . bence öss sistemi kötü . tek sınav yerine 3 sınav olmalı hersenenin sonunda bir sınav olcak ve bu sınavların ortalamasına göre gircen . Bence daha hoş olurdu[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hadescik, 13 January 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
iyide olm zaten o proje üstünde çalışıyolar :) zgrw sende kendi fikrinmiş gibi bizi kandırıyonya :-P
ehuehue ne bilem 2 sene önce bize lisedeki hoca böle olmalı demişti ordan aklımda kalmış :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi sanırım bütün liseleri 4 seneye çıkarıp her sene bir sınav yapcaklar (şimdi dediğim 2-3 seneye kadar) yavaş yavaş gidyolar önce dört sene sonra össyi kaldırıp o sistem. Tabi iyi kötümü bilinmez görücez 4 sene boyunca eşşek gibi çalışmakta zor gelicek ben düşünemiyorum dört sene dershaneye gitmek...

Onun dışında össye kılıcım girsin.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 13 January 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Şimdi sanırım bütün liseleri 4 seneye çıkarıp her sene bir sınav yapcaklar (şimdi dediğim 2-3 seneye kadar) yavaş yavaş gidyolar önce dört sene sonra össyi kaldırıp o sistem. Tabi iyi kötümü bilinmez görücez 4 sene boyunca eşşek gibi çalışmakta zor gelicek ben düşünemiyorum dört sene dershaneye gitmek...

Onun dışında össye kılıcım girsin.
ya çalışan kazanacak çalışmayanda avcunu yalayacak o sistem bence oldukça iyi .
said:
Ardeth, 13 January 2004 17:01 tarihinde demiş ki:

Onun dışında össye kılıcım girsin.
benimde kalkanım girsin :-p[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şu an lise sondayım ve nefret ediyorum okuldan. Gerçekten nefret ediyorum bitsin istiyorum bu çile artık bu sene son. Öss de bi yerlere girip sadede sınav zmnları okula gitmek istiyorum ben ya. Ne bu hersabah kalk-hazırlan-geç kalmamak için koştur vs vs.

Arkadaş ortamıda olmasa hiç çekilmeyecek şu okul gına geldi. Üniversite tabiki çok daha iyi geliyo şu durumda yani.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dojorel, 13 January 2004 18:37 tarihinde demiş ki:
ruya gormeyin, iyi bir universite dusunuyorsaniz isiniz universitede de hic kolay degil.
evet ünide adamı doğduğuna pişman ediolar[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...