DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Alalı 1 hafta olmayan bir ekran kartım var gigabyte 8600gt, 3-4 gün boyunca gayet güzel tüm oyunları oynuyordum, fakat bugün the elder scrolls oblivion u yükleyip açtığımda garip bir sorunla karşılaştım. oyun açıldıktan itibaren ekranın her yeri yeşil yeşil karelerle doldu. daha sonra diğer tüm 3d oyunları açtım ve önceden böyle bir sorunla karşılaşmadığım oyunlarda da aynı hata oldu. ekran kartı cd sini taktım ve default driver ı yükledim, düzelmedi, oblivionu yüklemeden öncesine sistem geri yükleme yaptım düzelmedi, kasım 2007 directx 9 u yükledim düzelmedi. ekran kartı sıcaklığı sabit 47 derecede. sorun ne olabilir? bir anda böyle bir hata çıktı karşıma hiç böyle bir şey yokken, oblivionu yükledikten sonra diğer hata vermeyen oyunlarda da vermeye başladı. lütfen yardım edin, ekran kartını iade edecek kadar sinirlendim çünkü... görüntüye şöyle bir örnek verebilirim 3dmark06nın oyunundan: sorun edit: videolarda olmuyor sadece oyunlarda :( mesela fm 08 de olmuyor 3d oyunlarda oluyor. oblivionun öncesine aldım sistemi ve ekran kartıyla directxin son sürümlerini yükledim dediğim gibi ama hala düzelmedi sıcaklık sorunu da yok e 3-4 gün gayet normal çalışan oyunlarda psu sorunu da ortaya çıkmış olamaz herhalde.. sorun nedir :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bence ısınma sorunu. Sabit sıcaklık olması ve bunun oyun oynarken 45 derece olması şüpheli. Sıcaklık logunu tutan bir yazılım ile dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 tutuyorum abi zaten en fazla 49a çıktı bu görüntüyü alırken ki önceden de en çok kastırdığım vakit 57ye çıkmıştı ama hiç böyle bir problemim olmamıştı. yarın ilk iş kartı götürüp satan adamın kafasına atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 o/c falan yapmadın di mi? oynadığının oyunun çözünürlük ayarını değiştirip dener misin bir de? bi derece düşür bakalım çözünürlüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 her oyunda oluyorsa bi iş vardır. yeni kart olması sorun çıkartmayacağı anlamına gelmez. bi götür bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bencede kartta sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar