Prawler Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Zaman gazetesinin reklamlarını hepiniz biliyorsunuz. Cumhuriyete saldıran meğerse dinciler değilmiş. Yahu dinci ne demektir? Simitçi simit satar, dinciye de din tüccarı mı diyeceğiz? Orda dindarlar dese daha hoş olurdu. Ama kendileri de herhalde ortada bir din tüccarlığı olduğunu kabul ediyorlar. Bir gazete tarafsız olabileceğini kanıtlamaya çalışacağına artık bağıra bağıra ben hükümetten yanayım diyebiliyor. Daha iyi anlamak için... Daha iyi tamamlamak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Meğerse çeteymiş? Anlamadım ben o reklamı hem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 ne desem siyasete kaçar yine dinci ve dindar konusunda emre kongar gibi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 dindar : dini bütün dinini içinde yaşayan herkese saygısı olan kimsenin incancına karışmayan dinci : dini hayatının bütün heryerinde ön planda tutan müslüman olmayana kafir cehennemde yanıcak diyebilen kendi inancından olmayanları şeytan gibi gören ve kendinde hayatların müdehale edebilecek cüreti bulan kişilerdir ama bunları konuşmak yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Din ticareti yapana dinci denir a.k.a ampul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Dinci laik diye bir ayrımı da ilk defa ülkemde gördüm ben.Çok acayip şeyler dönüyor ülkemde ya.Allah sonumuzu hayır etsin.o_oAnneeaa dinci oldum ben galibeaeaaea O_O(Daha bi uzaylı sanki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar