DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Nasıl açabilirim ? Port:21 açık bi kaç programla denedim ama hep 10.0.0.x olarak kaldı kendi ipmi açamadım :/ ip'mi deneyince hep "530 login failed" hatası veriyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Şöyle bir konu var, illaki yardımı dokunur. http://forum.paticik.com/read.php?5,2006733,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 whatismyip.com bu sitedeki IP mi Ftp server olarak açmak istiyorum ama cıxs yapamadım :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 external ip ile kendi kendine bağlanamayabilirsin dışardan biri bağlanır external ip ile, portu doğru yönlendirdiysen www.youhide.com dan ftp://seninexternalip:portno ile bağlanmayı deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 530 login failed veriyor uğraşmıcam zaten artık xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 yaptım xD.Ama free domain üzerinden nasıl yapcam bilmiyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar