toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 hiç alakası yok. kulaklık dediğin şey cok cabuk bozulabilen bişey. mp3 playerı cebinde tasıyosan hele. 90 dolar vermeye hiç ama hiç gerek yok. git sony'den al işte en fazla 50 lira verirsin. arada ucurumlar yok kalite olarak, fiyatlarda oldugu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 canım benim işte o kulaklıklar öyle iki dakkada bozulan kulaklıklar değil. bozulsa bile o kulaklıklar 2-3 yıl garantili oluyorlar. bişe olursa adamlar çat yenisini gönderiyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ya mp3 playera bilmiyorm ki 150 lira falan maksimum? ama sen varsa tavsiyelerin bi yaz inceleyelm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ya o dediğin fiyatlarda creative muvo s200 falan vardı. sesine çok güzel diyolardı (o paraya göre tabi). benim önerdiklerim tuzlu biraz. trekstor vibez creative zen vision:m cowon u3 cowon f2 creative zen touch . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 3 yılda max 3 kulaklık degistirirsin zaten, 30 liradan etti 90 nihoh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 cowon u3 sağlam duruyo, bunu tercih etsem nerden almamı tavsiye edersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 arkadaşım işte o 30ytl lik kulaklıkla benim bahsettiğim kulaklıkların verdikleri ses arasında dünyalar kadar fark var. sen banane bu farktan ses gelsin yeter diyosan bişe diyemem tabi ki. cowon u3 çok kaliteli bi player, güzel seçim alacaksan eğer. internette var, ama siteleri unuttum nerde satıldığını. www.teknofiyat.com buraya yaz çıkar bişeler. mavibilgisayar cowon satıyor ama u3 var mı bakmadım. hepsiburadaya falan bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 yahu nasıl bir fark olabilir stereo kulaklık olacak alt tarafı. 5+1 sistem baglamıyosun ki kulagına. ses kötü gelmesin yeter. hadi 90 doları anladık da 500 dolar nedir yahu, akıllı insanın yapacagı iş değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ağa madem öyle, senin mantığınla gidip de bir ekran kartına 500 dolar vermek ne peki? oyunu açsın, 10 fps verse de olur mu diyosun sen? yoksa 100fps full detay oyniyim mi diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 çok farklı seyler bahsettiğimiz. ekran kartı nerde kulaklık nerde. neyse fazla uzadı. benim gorusum belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 o senin görüşün saygım var. devam etsene be post kasıyoduk ne güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Ben de creative ep630 almıştım yaklaşık 1 yıl önce, gayet memnundum, izolasyonu süperdi kalitesi iyidi falan.. 2-3 Hafta kadar önce kahvaltıda dinledim, durağa çıkana kadar cebime hep yaptığım şekilde katlayaraktan koydum, durakta çıkarıp taktığımda sol kanal iflas olmuştu :^( O arada geçen dönemde arkadaşın sennheiser cx300'ünü 2 gün falan ödünç alıp denedim, bası kesinlikle daha iyidi alıverdi gönlümü. Sadece kablo yapısını beğenmedim(sol-sağ kablonun eşit olmaması hadisesi) bir de, 1 yıl önce ep630 ve cx300 aynı fiyattalardı (55-60civarı) Şimdi baktım, ep630 35'e çekilmiş cx300 70'e fırlamış.. Alt tarafı 2 ince kablonun birleşiminden çıkan bi alete o kadar bayılmak çok koyuyor bana şahsen ama taksit maksit bi şekilde aldırıyorlar :p Uzun lafın kısası cx300'ü dün falan ısmarladım muhtemelen yarın,öbür gün elime geçer.. 1 yıldan çok daha fazla dayanmasını umut ediyorum hmm.. O da değilde, bu kulak için kulaklıkların değiştirilebilen plastikleri tek olarak satılıyor mu? Kendi uydurduğum tezime göre, bu plastikler uzun kullanımda kulak sıvısına mağzur kalmaktan ötürü sertliğini kaybediyorlar ve özellikle bass seslerini daha az veriyorlar(ses dışarı kaçıyor gibi sanki eah) Sizde böyle bişey hissettiniz mi merak ettim. ne çok yazdım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 o dediğin şeyler tek satılıyor. elmasepeti ya da sanalmarketimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ya biraz araştırdım, kulaklık olarak PX 100 gönlümü çeldi. internetten yorumlara incelemelere baktım. özellikle amazon.com da 500 küsür yorumun 400 ü 5 yıldız ve 4 yıldız vermiş, keza heryerde yorumlar iyi. onun yenisi olan PX 200 de ise tereddütler var o sebeple düşünmiycem sanırım , bi kullanıcı px 100 de ses kalitesi daha iyi ama dışarı ses kaçması ve dışardan ses gelmesi daha çok oluyor px 200 in izloasyonu daha iyi demiş. Bir de street style dedikleri kafayı arkadan saran kulaklıklar rahat oluyor mu? pmx 100 pmx 200 falan? PX 100 amazon.com onun haricinde mp3 çalar olarak, cowon iaudio g3, f2 ve u3 yakın fiyatlarda bunlardan hangisi ni tercih edersiniz? başka önerebileceğiniz bişey varsa onalrada bakalım: cowon f2 cowon u3 cowon g3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 muvo sport, c100 çok sağlamdır. 1 yıldır yamuğunu görmedim, creative kulaklık ile süper kombo oluşturdular. 90 ytlye almıştım creative diye, süfeğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 creative al bence.4 sene kullandım creative muvomu çamaşır makinasında yıkandı hala çalışır durumda.play tuşunu kaybettim ortadan ikiye ayrıldıgında yere düşmüştü :P ama hala çalışıyor eh:p ses kaliteside süper.standart kulaklığını kullanıyorum creative'in şu kutulardan çıkan.kulaklıkla birlikte uyumadıktan sonra bozulmuyor genelde cepte taşımama rağmen.jvc vardı ondan önce kulaklık olarak silikon şeffafımsı birşey baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Creative Zen Vision var bende 30gb. Mükemmel alet. Sadece biraz ağır. 30gb olmasından kaynaklı. Ama ne ararsan var zaten milyon tane ödül almış makinedir kendisi. Harika yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bnde philips gogear 1gb var ve çok memnunum içinden çıkan philips in kulaklığıda süper bnce ve 89 milyon alet teknosada bnce al derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 street tipi olanlarda şöyle bi rahatsızlık olabilir, otobüste otururken kafanı arkaya yasladığında ya da herhangi bi yerde kafanı duvara yaslayınca kulaklığa denk geliyo kulaklıklar kulağından ileri kaçıyo gibi oluyo. hiç uğraşma, px100 al bence. cowonlardan da u3 al. en kralı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bende aynen o ikisini düşünüyorm.. 1 haftaya kadar edinmiş olacaım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 şimdiden hayırlı olsun o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 teşekkür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 sennheiser px100 yada cx300 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 px100 bence de. px200 de güzel. onu da dene. aynısının kapalı olanı. bazısına göre sesi de daha iyi (baslardan sebep olsa gerek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 arkadaşlar ben patates:) kulaklığı aldım PX 200 ü dehşet bir alet ya hiç duymadıım sesleri hakkaten duydum mp3 çaları da p.tesi alıyorum ikisi birleşince nasıl bir kombinasyon olucak merak la beklemekteyim (mp3 player cowon u3 olcak bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar