Burax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Aradım da 6 ay önce fln açılmış en son neyse konuya gireyim şimcik ben discovery i izlemek istiyorum bunu en ucuz yoldan nasıl yapabilirim illa d smart mı almak lazım yani bildiğim kadarıyla kablotv'de de var discovery ama orada hep eski bölümler mi yayınlanıyor sürekli aynı şey fln mı var öyle bişi duymuştum siz ne önerirsiniz sırf discovery için d smart almak istemiyorum başka çarem yok mu? +apartmanda fln kablotv kutusu yok ya da ben göremedim tek kişi istese bile kablotv bağlıyorlar mı[parası neyse veririz:F] şaka bi yana netten bakabileceğim bi yer var mı bizim buralarda kablotv var mı yok mu diye teşekkürler saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 kutuyu apartmana tek kişi isteyince çekmiyolar maalesef.toplu başvuru lazım ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Dediğin gibi kablo tv de yeni içeriği çok nadir getiriyolar. Yani en son hali öyleydi. Hatta arada bi programın başını verip "devamını dsmartta izleyebilirsiniz" gibi ileri derece götleklik içeren şeyler söylüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 bu deeesmart da harbi d*tluk yapıyo yaw gıckı olmaya basladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar