Befounder Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Merhaba arkadaşlar, Bir süredir shareaza kullanıyorum. Hem her yere bağlanıyor hemde torrent indirebiliyor. Ama bu aralar pek mutlu değilim kendilerinden. Size danışayım dedim, en iyi torrent ve ed2k client'ları nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 mldonkey[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 shareaza prog.unu ben de bonepart ın tavsiyesiyle indirdim bi baktım şöle ama bulduğu sonuçlar çok yetersizdi. tabi bu aradığım dosyaya da bağlı ama gene de az sonuç buldu kazaaya oranla. kazaaya bağlanamaması çok kötü tabi. ama şu an onun kadar çok sunucuya bağlanan prog da yok. ya kazaa dewam et ya da shareaza kullan derim ben. çünkü nasıl olsa edonkey sunucularına bağlanıyo hatta ekstradan gnutellaya da bağlanıyo[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar