sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bu pc yi almakta karar kıldım lakin İşletim sistemine freedos diyor.E ben bu aleti oyun oynamak için alıcam,hiç kod falan uğraşamam.Bu işletim sistemi şeysinin üstüne Windows XP kurabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 :D yanlış bilmiyorsam free dos demek, işletim sistemi yok demek. sen kendin kuruyosun ne istiyosan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Boşuna işletim sistemine para ödemiyorsun direk maksimum 10 ytlye aldığın korsan DVD-CD ile kuruyorsun demek. EDIT: Orta seviye Dx10 ekran kartı alacağıma high end dx9 ekran kartı alırım sırf dx10 kullanılan dönemleri düşünüyorsan bile o zamanlar 10 fps almaktansa yine upgrade edeceksin aynı fiyata bir dx9 ekran kartı veya almışken hd2900 veya 8800(9800 serisinin çıkmasıyla ucuzlayacağını tahmin ediyorum) almanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ailem salladı zaten,hayallerim yalan oldu..Fucking n00bs!!!(ailem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ben 3-4 ay önce aldığım kartı çöpe atacağım sen de buna niyetliysen birşey diyemeyeceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar