Mithr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 vurulmuş biryere 1 cm eninde 0,6mm yüksekliğinde bir çentik gibi birşey açılmış.boyası dökülmüş ve çok az göçük var.onartabilirmiyim ben bir yerde bunu o.O istanbulda birtek kadiköyde balık pazarının oradaki tamirciyi biliyorumda yaparmı ustalar bunu,yapılabilecek birşeymidir :P eskisi gibi olurmu vede :( elektrogitar buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 tamir edilemeyebilir hasar çok ise.edilemezsede kafana takma kalsın öyle.ilerleyecek bişey değilse yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 içimde bir boşluk hissediyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 göçüğü bilemedim ama bu tip çizikler için tüm metalciler siyah oje bulundururdu bi ara. siyah stratlardaki çizikleri en güsel oje kapatır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 sticker yapıştırırdım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ema siyah oje fikri için sağol, strat kasaya ilaç gibi gewldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 sticker biraz estetiği bozar bence :) oje güzel fikir bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 O değil de, sevgili muhabbetlerinde olan "Ay Ertaağn, oje süreyimmi sanağğ? =)))" olayını "Ay Ertaağn, oje süreyimmi gitarnağğ? =)))" olarak düşündüm bir anlık. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 gitarindaki catlaktan utanmayacaksin, yoksa selulitlerinden utanan yasli avradlardan ne farkin kalir?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 post kasmayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 post kasmayalım diyerek post kasmayalım. şaka maka. çatlak sesi etkiledimi akustiği bozdumu ona göre ciddiyeti değişir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Bende çizikten öte göçük var. Oje şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Elektro gitarda ufak bi çatlak yada göçüğün,ölümcül biyerde değilse sesi etkilemesi pek mümkün değil.Akustik falan olsa direk etkileyebilirdi.Ben hala oje olayının üzerindeyim,işini görebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 kadıköy reks in orda Sadi abinin dükkanı vardı. (tam adı Sadi Çöğür yanlış hatırlamıyosam) Hala duruyosa en iyi şekilde yapıcaktır. Gitarım stüdyoda yere düşmüştü ve ters kafa olduğu için saçmasapan bi kırık meydana gelmişti ama net bi şekilde tamir etmişti 4-5 sene önce, hala hiçbir sorun yaşamadım. Dükkanı duruyosa güvenebilirsin. Çizgi roman ve gitar satılan bi dükkandı en son ama son zamanlarda hiç dikkat etmedim kapanmış olabilir. Gerçi bence hiç uğraşma hoş bi hava katar ufak tefek çizikler çatlaklar, eğer ölümcül yerlerde değilse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 evet gittim oraya :P adamla anlaştım salı bırakacağım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar