Dilbao Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Sabretseydiniz işler yoluna girecekti... Sabırsız oyuncu=Oyunun sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 iş? yol? hmmm. hiç bir işe başlamadık ki. adamlar encounter gibi geldi. ama oyun dışındayken, sabret biraz sonra ben ilişkiyi kuracam deseydin bana, o zaman karakterimi ayarlayabilirdim. ama karakterim zaten insan dışı ırklardan ve büyüden nefret ettiği için, bir de adamlar bize düşman olarak ortaya çıktığı için karakterim (ben değil) kaçmayı uygun gördü, öldürebileceğimi hissetseydim ilk anda denerdim ki oyunun sonunda (gerçi son olmayabilir) denedim de. gerçi o oyuna devam edip etmeyeceğimizi de konuşabiliriz. yani kesin tavır koymuyorum, konuşup anlaşmamıza bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Abi tamam konuyu daha fazla forumda tartışmayalım derim, sonuçta kelimeler yanlış anlaşılabiliyo vs, cmt günü saklıda bolca vaktimiz olacak çeşitli kararları vermek için.[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar