Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Brand New Paticampaign ; Çakallar Vadisi d20 modern!

Magic

Öne çıkan mesajlar

Barış oyuncuların ilgisiz olması gibi bir durum söz konusu pekte değil sanırım bir tür kopukluk var...
Öncelikle Magic'in oyunda oynayıp oynamaması kesinleşsin MTA durumu...
Ayrıca ben,Androner,Dragonfire,Wulfgar oynayacak oyunlarız...[hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat...
Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta..
Sana ve senin derinliklerine bakar...
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz kopukluk oldu ve çeşitli sebeplerden dolayı ayrılanlar oldu;
Son durum şöyledir

Dm:
Dilbao

Oyuncular:
Ben
Androner
Unholy
Dragonfire

Bu cumartesi (17 ocak) oyun olmasını istiyorsanız belirtin lütfen
Dm bize bırakmış...Ben şahsen isterim.[signature][hline]avatar
BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki:
amcig aman magici de aliriz
Sosyal ağlarda paylaş

magic, çakallar vadisinin başlangıcında oyunun fikir babalığını yaptığından o ayrılınca... koptum, soğutum o fikirden açıkcası
dilbao'ya Dragonlance hakkında konuşuyorz. belki dragonlance oynatabilir, ben de oynamak isterim açıkcası. hatta güzelinden bir kender karakterim bile hazır sayılır :)
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten bu aralar paso dl dl öğrenmek için uğraşıyorum...
Anlayacağın bi dl merakım var işte. Yani ne diyim dilbao da kabul ederse bana uyar.
Sanırım unholy ve dragonfire da kabul edecektir...

Edit: öğrenmek derken bilgim var yeterince kitapları okumuşluğum varda iice detaylarını falan öğrenmek için uğraşıyorum...[signature][hline]avatar

[Bu mesaj Wulfgar tarafından 11 January 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Her zaman yaptığım gibi yine oyuncuya bırakıyorum oyunun içeriğini. Ne oynamak istiyorsanız o oynanacak. Bir öncekinde olduğu gibi fikrinizin arkasında durmayacaksanız beni hiç uğraştırmayın. Oyuncu oynamak istiyor diye bu oyun var. Hiçbirinize gelin oyun oynatacam demedim. Eğer oynamak istemiyorsanız benden de oyun baklemeyin...

Bu cumartesi(17 ocak) günü oyunun kaderinin belirleneceği gün. Oynamak isteyenler(oyun herkese açık) gelir, fikrini belirtir ve oynar. Oynamak isteyen olmazsa oyun da olmaz...

Bu arada olasılıklar arasında DL de girdi. Haberiniz olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar uzun aralar oluyoki millet başlayalım dediği şeyden oynayamadan soğuyo...

Valla napın edin bu cumartesi gelin alla aşkına bişeylere karar verelim artık...

Ben 12:30 - 13:00 de saklıdayım...[signature][hline]avatar
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bir kararlı olun...
Ben d20 Modern karakterimi yarattım herşeye hazırlandım hatta BG yazdım ve birden oyun iptal edildi.
Öncelikle bu oyunda Dragonlance olur ise benim üç tane Dragonlance oyunum olacak ki Dragonfire ve Dilbaonunda oyun sayısı aynı olacak.
Yakında Dragonlance kusacağım Chemosh çıkacak içimden Undead Summon edeceğim...
Forgotten Realms Campaign başlayalım...
En azından DL olacak ise de bana Evil mı yoksa Good mu bir Party olacağımızı söyleyin ki hazırlayalım karakterleri...

Sonunda beni Rage'e sokacaksınız alacağım elime Battle Axe'i.....[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat...
Sosyal ağlarda paylaş

Unholy kardeşim, DL oynatcam demedim. Seçebilceğiniz oyunlar arasında DL de var dedim. Ayrıca sen benim DL dediğime bakma, fantastik tarz olarak yorumla. Ayrıca bu tarz oynarsak senin hemen hemen konuyu bildiğin bir oyun olacak. Hatta yeni karakter yapmana bile gerek olmayabilir. Ama bunun için öncelikle seninle bitirmemiz gereken bir hikaye var hatırlarsan...
Sosyal ağlarda paylaş

Dilbao bak öncelikle buradan söylüyorum ve alınan alınabilir...
Biz oyuna girdik bir anda oyun dağıldı.Biz bir fikir attık fikiri kimse beğenmedi...
Gerçekten sinirlerim bozulmaya başladı.Ayrıca Dragonlance olmayacaksa ne olacak?
Forgotten Realms olacak ise ben aynı karakteri oynatma taraftarı değilim bir Campaignin daha 'Abi bu adamlar nereden çıktı..Güçlüler bunlar...' yüzünden bitmesini istemiyorum...
Senin Fantastik dünyana dönüş olacak ise de yine aynı sorunların çıkmasına engel olmak gerek...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat...
Sosyal ağlarda paylaş

dl olmak zorunda değil tabii
forgotten oynarsak (hiç bilgim yok) ben de ona göre karakter yaratırım. drow karakterine yakın güçte bir karakter olurum, evil da olurum problem değil. ayarlarız bir şeyler
d20 modern olayına da varım, ona da uygun karatkter yaratırım.
hem unholy'nin de yazdığı background boşa gitmemiş olur.
ayın 17'sinde toplanalım, konuşalım
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle oyunun dengesiz olduğunu burada yazan birini gördün mü?
Ama oyunun bitme sebebi hakkında hepimizin yorumları oldu...
Bu burada tartışılacak konu değil yüzyüze Cumartesi günü konuşulur...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...