Dilbao Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Oyunumuz sorumsuz oyuncular nedeniyle kapatılmanın eşiğine gelmiş durumdadır. Madem siz oynamak istemiyorsunuz benim de oynamama gerek olduğunu sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Valla ben gittim saklıya, paso aradım seni açmadın. Zaten hastaydım, hastaneye gitmemiz gerekti ordan.Bende o kadar beklememe rağmen kimse gelmeyince döndüm napiim.[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 NOOLUYO LAN BURDA!! SKKARIM KAFAMAA![hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Barış oyuncuların ilgisiz olması gibi bir durum söz konusu pekte değil sanırım bir tür kopukluk var... Öncelikle Magic'in oyunda oynayıp oynamaması kesinleşsin MTA durumu... Ayrıca ben,Androner,Dragonfire,Wulfgar oynayacak oyunlarız...[hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta.. Sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Ben bu hafta hiçbir oyunda olmadığımı zaten belirtmiştim. Sizlerde karakter yaratacaktınız.[hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Biraz kopukluk oldu ve çeşitli sebeplerden dolayı ayrılanlar oldu; Son durum şöyledir Dm: Dilbao Oyuncular: Ben Androner Unholy Dragonfire Bu cumartesi (17 ocak) oyun olmasını istiyorsanız belirtin lütfen Dm bize bırakmış...Ben şahsen isterim.[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 magic, çakallar vadisinin başlangıcında oyunun fikir babalığını yaptığından o ayrılınca... koptum, soğutum o fikirden açıkcası dilbao'ya Dragonlance hakkında konuşuyorz. belki dragonlance oynatabilir, ben de oynamak isterim açıkcası. hatta güzelinden bir kender karakterim bile hazır sayılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Ya ister mta olsun ister hunter olsun ne bilim dl olsun fr olsun ravenloft olsun farketmez ama düzenli ilerleyen bir oyunumuz olsun yeter. (Gerçekten magic gazı verdi kaçtı, bana da dl uyar...)[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 dikkat edin kender olacam. çok güzel bir kender karakterim vardı eskiden, onun benzerini oynayacam, sadece cinsiyeti değişecek o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Zaten bu aralar paso dl dl öğrenmek için uğraşıyorum... Anlayacağın bi dl merakım var işte. Yani ne diyim dilbao da kabul ederse bana uyar. Sanırım unholy ve dragonfire da kabul edecektir... Edit: öğrenmek derken bilgim var yeterince kitapları okumuşluğum varda iice detaylarını falan öğrenmek için uğraşıyorum...[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz [Bu mesaj Wulfgar tarafından 11 January 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 hehe, biz dördümüz (unholy, dragonfire, dilbao ve ben) çifte dragonlance yapacaz galiba :D biri benim dm'liğimde, biri dilbao'nun bana uyar, yanlış anlaşılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Yok yok :D Bu işte d20 olur sanırım... Aslında ben sizin şu kartlı fifth age ide merak etmekteyim ama tamamen size bırakıyorum, herşeye razıyım :D[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Her zaman yaptığım gibi yine oyuncuya bırakıyorum oyunun içeriğini. Ne oynamak istiyorsanız o oynanacak. Bir öncekinde olduğu gibi fikrinizin arkasında durmayacaksanız beni hiç uğraştırmayın. Oyuncu oynamak istiyor diye bu oyun var. Hiçbirinize gelin oyun oynatacam demedim. Eğer oynamak istemiyorsanız benden de oyun baklemeyin... Bu cumartesi(17 ocak) günü oyunun kaderinin belirleneceği gün. Oynamak isteyenler(oyun herkese açık) gelir, fikrini belirtir ve oynar. Oynamak isteyen olmazsa oyun da olmaz... Bu arada olasılıklar arasında DL de girdi. Haberiniz olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 O kadar uzun aralar oluyoki millet başlayalım dediği şeyden oynayamadan soğuyo... Valla napın edin bu cumartesi gelin alla aşkına bişeylere karar verelim artık... Ben 12:30 - 13:00 de saklıdayım...[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Bana uyar kisacasi ama onumuz final zamani herkese uyacakmi bu 3 haftalik donem ondan sonraki zamanda zaten tatil var yine kopukluk olmasin.[signature][hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Valla bana uyuyo, uymayan falan varsada bu cumartesi konuşuruz ona göre önceden ayarlarız yani. Kısacası bu cmt tüm grubu bi toplayalım yeter orda konuşuruz...[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Arkadaşlar bir kararlı olun... Ben d20 Modern karakterimi yarattım herşeye hazırlandım hatta BG yazdım ve birden oyun iptal edildi. Öncelikle bu oyunda Dragonlance olur ise benim üç tane Dragonlance oyunum olacak ki Dragonfire ve Dilbaonunda oyun sayısı aynı olacak. Yakında Dragonlance kusacağım Chemosh çıkacak içimden Undead Summon edeceğim... Forgotten Realms Campaign başlayalım... En azından DL olacak ise de bana Evil mı yoksa Good mu bir Party olacağımızı söyleyin ki hazırlayalım karakterleri... Sonunda beni Rage'e sokacaksınız alacağım elime Battle Axe'i.....[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta.. Sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Unholy kardeşim, DL oynatcam demedim. Seçebilceğiniz oyunlar arasında DL de var dedim. Ayrıca sen benim DL dediğime bakma, fantastik tarz olarak yorumla. Ayrıca bu tarz oynarsak senin hemen hemen konuyu bildiğin bir oyun olacak. Hatta yeni karakter yapmana bile gerek olmayabilir. Ama bunun için öncelikle seninle bitirmemiz gereken bir hikaye var hatırlarsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Dilbao bak öncelikle buradan söylüyorum ve alınan alınabilir... Biz oyuna girdik bir anda oyun dağıldı.Biz bir fikir attık fikiri kimse beğenmedi... Gerçekten sinirlerim bozulmaya başladı.Ayrıca Dragonlance olmayacaksa ne olacak? Forgotten Realms olacak ise ben aynı karakteri oynatma taraftarı değilim bir Campaignin daha 'Abi bu adamlar nereden çıktı..Güçlüler bunlar...' yüzünden bitmesini istemiyorum... Senin Fantastik dünyana dönüş olacak ise de yine aynı sorunların çıkmasına engel olmak gerek...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta.. Sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 dl olmak zorunda değil tabii forgotten oynarsak (hiç bilgim yok) ben de ona göre karakter yaratırım. drow karakterine yakın güçte bir karakter olurum, evil da olurum problem değil. ayarlarız bir şeyler d20 modern olayına da varım, ona da uygun karatkter yaratırım. hem unholy'nin de yazdığı background boşa gitmemiş olur. ayın 17'sinde toplanalım, konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Unholy, aman kızma abi sadece öle yada böle bu cmt bi buluşalım konuşalım dioruz, yani d20 modern de olur herhangi bi diyarda onlar sadece fikirdi, karar deil... Bu cmt androner inde dediği gibi buluşalım saklıda karar verelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Siz ne hakla benim oyunumda dengesizlik olduğunu iddia edebiliyorsunuz! Oyuna devam ettiniz mi? Olayların sonucunu görebildiniz mi? Hayır. Tarihi hitlerin rusyaya saldırısından önce kesseydik hitler de herkesin gözünde güçlü olarak kalırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Öncelikle oyunun dengesiz olduğunu burada yazan birini gördün mü? Ama oyunun bitme sebebi hakkında hepimizin yorumları oldu... Bu burada tartışılacak konu değil yüzyüze Cumartesi günü konuşulur...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta.. Sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 dengesizlik çok geniş anlamlı bir kelime. belki karakterler arasında güç dengesi olmamış olabilir ama bizim oyunun asıl bitme nedeni grubun bir araya gelememesi oldu. benim karakterime çok ters olunca drowlar, çektim kendimi, kaçtım onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar