Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Brand New Paticampaign ; Çakallar Vadisi d20 modern!

Magic

Öne çıkan mesajlar

Bugün aniden verilen bir kararla wulfgar ve diğerlerinin çekirdeğini oluşturduğu grup, yeni bir oyuna doğru yelkenlerini açtı.

Beşiktaş'ın simit evlerinde yapılan son görüşmeler sonrasında yepyeni, modernize edilmiş bir mafya dizisi tadını taşıyacak oyunumuz hayırlı uğurlu olsun hepimize..

Başrollerde ;
Halil "Efe" Korkut
Tetikçi Andro
Kürşat Korkut
Atilla Korkut

Pek yakında..
Sine.. ay yani Saklı Kent'te..[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Sosyal ağlarda paylaş

abi gene mi kardeşler?
çok yaratıcı :-p

ama gelişmiş olay biraz. artık herkes kardeş :D
[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher

[Bu mesaj Grudge tarafından 22 December 2003 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir defa post-apocalyptıc oynamıstık 4 oyunda bıtırmıstık ve muhtesem zevklıydı oyunu oynarken aklıma gelen seylerden bı 10 serı daha yapılabılırdı...ama mafyalı gunumuz rpg sı nasıl olur bılemem ...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

Eveet... Oyuncuların kendilerini gaza getirmeleri ile oluşan yeni oyunumuz hakkında birkaç bilgi vermenin zamanı geldi.

*Oyunumuz İstanbul/2003 şartlarında şebekeleşmeye çalışan bir grup mafya adayının yaşadıkları şeklinde gelişecek.

*"Bu oyunda yeni birşey deneyecem huleeyn" diye niyet ettiğimizden şöyle bir fikrimi belirtesim geldi: Oyunda konuk oyuncu ve yan hikayeler olacak, ve bunlar da siz sevgili paticiklerimizin katkıları ile olacak. Yani birini çıkacak, kadıköyde "japon var abi, istermisin" oyuncusu olmak istiyorum dicek bana ve konuk oyuncu olarak katılacak oyuna. Böylece hem hikaye genişleyecek hem de bir dizi havasında sürekli yeni kişiler görmüş olacak oyunumuz...
(Fikir biraz uçuk gibi ama ilgilenen olursa hoş şeyler olacakmış gibi görünüyo)

*Bundan önceki oyunun bir sonuca ulaşmasını istediğimden ve düşünmek için daha fazla zamanım olmasını istediğimden ilk oyunumuzda önce diğer hikayeyi bitirecem, sonra da yeni oyun hakkında konuşup sevişme faslına geçecem. Yani eski hikayeyi hemen unutmayın.

*Müzik konusunda benden yardım beklemeyin, o işlerle uğraşamam. Zaten magic gönüllü olmuştu bu iş için...

Şimdilik benden bu kadar...
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında Drowlarımızında pek bir farkı yoktu...
Bu arada oyun yine Fifth Age oyununun ertesindeki hafta oynanmaya devam edecek sanırım...Oyuncularda aynı kişiler sanırım...
Her ne ise cuma günü detayı ile konuşuruz konuyu...
Hadi görüşmek üzere....

Bu arada ailenizin tetikçisi olmayı isterim en Sniperından...

[Bu mesaj Unholy tarafından 23 December 2003 16:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Lan ben anlamam öle silah falan verin bana kılıç bıçak hem ben iyisi cepci falan olayım böle ufak tefek adam pataklama haraç kllesmeişleri falan. Ama dersenizolmaz büyük adamıdaoynarım en marlon brandosundan...[hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death."
J.R.R.TOLKIEN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...