Magic Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Bugün aniden verilen bir kararla wulfgar ve diğerlerinin çekirdeğini oluşturduğu grup, yeni bir oyuna doğru yelkenlerini açtı. Beşiktaş'ın simit evlerinde yapılan son görüşmeler sonrasında yepyeni, modernize edilmiş bir mafya dizisi tadını taşıyacak oyunumuz hayırlı uğurlu olsun hepimize.. Başrollerde ; Halil "Efe" Korkut Tetikçi Andro Kürşat Korkut Atilla Korkut Pek yakında.. Sine.. ay yani Saklı Kent'te..[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 abi gene mi kardeşler? çok yaratıcı :-p ama gelişmiş olay biraz. artık herkes kardeş :D [hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 22 December 2003 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Aile mafyası, kardeş yok aralarında hiç. Soyadı aynı ya, atla hemen canım cananım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ha kardeş ha emmoolu. ne farkeder... aynı halt işte :-p[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Olm çok bomba olacak göreceksiniz, şahsen oyun bitince dizisini yapacam. Bu arada Atillayla Kürşat ın kardeş olmasında karar kıldık. ( Normalde iyi iki arkadaştı artık oda bizden :P )[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Bu arada müzikleri mutlaka ayarlayın, tam ortama sokar adamı valla.. Şahsen kastım ama halen bulamadım şarkıları..[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 lan kingpin olmadan mafya mı olurmuş. hiç olmadı arada misafir baba olacam lamı cimi yok.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Hakkatten hocam ya, ayarlayalım da şöyle bir bölümde sıkalım topuklarına doya doya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ... sen benim kitapları naaptın onu söyle. tahsilat için adam mı yollamamız lazım lan! LAN![hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Bir defa post-apocalyptıc oynamıstık 4 oyunda bıtırmıstık ve muhtesem zevklıydı oyunu oynarken aklıma gelen seylerden bı 10 serı daha yapılabılırdı...ama mafyalı gunumuz rpg sı nasıl olur bılemem ...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Teker teker gelin hulen! Olucak gibi. Müzik aramalarım sürüyor. Olmadı gidip albümlerini falan alacağım beşiktaştan bir yerlerden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Tetikçi Niyazi Kayanzi'yi unutmayın.[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Eveet... Oyuncuların kendilerini gaza getirmeleri ile oluşan yeni oyunumuz hakkında birkaç bilgi vermenin zamanı geldi. *Oyunumuz İstanbul/2003 şartlarında şebekeleşmeye çalışan bir grup mafya adayının yaşadıkları şeklinde gelişecek. *"Bu oyunda yeni birşey deneyecem huleeyn" diye niyet ettiğimizden şöyle bir fikrimi belirtesim geldi: Oyunda konuk oyuncu ve yan hikayeler olacak, ve bunlar da siz sevgili paticiklerimizin katkıları ile olacak. Yani birini çıkacak, kadıköyde "japon var abi, istermisin" oyuncusu olmak istiyorum dicek bana ve konuk oyuncu olarak katılacak oyuna. Böylece hem hikaye genişleyecek hem de bir dizi havasında sürekli yeni kişiler görmüş olacak oyunumuz... (Fikir biraz uçuk gibi ama ilgilenen olursa hoş şeyler olacakmış gibi görünüyo) *Bundan önceki oyunun bir sonuca ulaşmasını istediğimden ve düşünmek için daha fazla zamanım olmasını istediğimden ilk oyunumuzda önce diğer hikayeyi bitirecem, sonra da yeni oyun hakkında konuşup sevişme faslına geçecem. Yani eski hikayeyi hemen unutmayın. *Müzik konusunda benden yardım beklemeyin, o işlerle uğraşamam. Zaten magic gönüllü olmuştu bu iş için... Şimdilik benden bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Bak o konuk oyuncu fikri çok hoş olmuş, oyuna ayrı bir tat katar... *! Gaza gelmiştir *[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 benim gibin çift senaryoyla git ozaman...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Walla oyunu bilmem de , saklıda üst katta oynıcaksanız Cumartesi günleri bağırmayın :P Bu cumartesi bir ara oyun oynayamadık ciddi manada yane :P Maşallahınız vardı :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 dilbao, çok güzel bir fikirle gelmiş. ben de bir kaç anektod yazayım 1- "Bu bir mafya oyunudur" :D 2- oyunda, Magic benim dayımın oğlu, wulfgar ve arkadaşı da magic'in abisinin çocukları. aile ilişkisi yoğun anlayacağınız :D 3- çok kan akacak hüleyn!!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Yani şimdi drowlar mafyamı oldu ? Ulan Deepdrow olacaktım...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Aslında Drowlarımızında pek bir farkı yoktu... Bu arada oyun yine Fifth Age oyununun ertesindeki hafta oynanmaya devam edecek sanırım...Oyuncularda aynı kişiler sanırım... Her ne ise cuma günü detayı ile konuşuruz konuyu... Hadi görüşmek üzere.... Bu arada ailenizin tetikçisi olmayı isterim en Sniperından... [Bu mesaj Unholy tarafından 23 December 2003 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 aaa ethernass tayfası bi anda buraya doluşmuş :-p[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 valla bu oyuna bi şekilde sokacaksınız beni anlamam.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Zaten biz oyundaydık... Uzun süredir oyunlarda görülmeye devam etmekteyiz...Drow olarak takılıyorduk aniden tetikçiye döndük bakalım ne olacak sonumuz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Lan ben anlamam öle silah falan verin bana kılıç bıçak hem ben iyisi cepci falan olayım böle ufak tefek adam pataklama haraç kllesmeişleri falan. Ama dersenizolmaz büyük adamıdaoynarım en marlon brandosundan...[hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Sadece deri renginiz deişecek gerisi aynı, bide talos a deilde Allaha tapacaksınız HULEYN..[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ama modern sux yaw... progression'ın pohu çıkıyo...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar