solaris Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 arkadaslar selam, eur-chimaera'da oynayan, hatta rebel olan var mi aramizda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Ben Chimera'da oynuyorum ama su an neutralım Ha unutmadan nick:Irxo[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 bir char actim orda nedense dun gece. adi Enlan bisiy[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 benimde bi charim var ama imperial, bi pa uyesi falan.[signature][hline]Madturk Master Doctor/ Expert Combat Medic/ Expert Pistoleer Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 tamam sizi listeme eklerim, benim chimaera char: solaris, genelde naboo ve tattoine'deyim ama daha sonra lok'a tasinmayi dusunuyorum. droid engineerim, artisan yada droid.engineer yardimina ihtiyac duyarsaniz msg atarsiniz. saygilar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Muhendis isimli bi wookie wannabe ranger ım var orada.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 bestine de bir entertainer im var, nicki hatirlamiyorum ama. bir iki kere oynadim sadece. ilerde yogunlasmayi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 nemessar, ya seni hatırlıyorum gibi, ilk başlarda starsider'da da başlamış mıydın? yoksa nick benzerliği mi sadece? ben starsider'da mono'ydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar