Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsanlarımızdan ayrıntılar

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Bir de nedense genelleme yapmaya bayılır, bazı abuklukları herkese mal eder (sözüm meclisten dışarı)..

Mesela modern bir millet olduğu söylenen İsveç'te insanlar bir çeşit festival sırasında (geleneksel bahar fist.i mi neydi unuttum) çiğ balık yiyer, kış mevsimini kovmak için 3 gün bilimum ses yapan (örn. tencere tava) hırdavat ile sokaklarda dolaşır, parklardaki ağaçlara dilek dileme amaçlı çaput bağlar.. Elalem bir abukluk yapınca, e adamların geleneği ne güzel devam ettiriyor denir, aman ha sen bir yapmaya gör, kültürsüz/cahil damgası yersin.

İnsan heryerde insan, ben sevmiyorum sırf Türkler böyledir diye aşağılama içeren yazıları.. Çok zeki insanlar olduğumuzu düşünüyorum mesela, o yüzden şöyle bir şey ekliyim bu maddelerin altına, Türklerin pratik zekası çok gelişmiştir, fırsat verildiğinde (eşit eğitim şartları + yaşam koşulları) ortamın en iyisi olabilecek kapasitesi vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkler bir zahmet zekasını fırsat vermeyi bekleyerek değil,
fırsatlar yaratarak harcasalardı çok daha güzel olurdu.
Yabancılar annelerinin karnından daha iyi şartlarda çıkmadılar ilk başlarda,kendileri yarattılar zenginliklerini. Yöntemleri tartışılır, ama sonuca gelin.

Kimsenin kimseyi yücelttiği ya da aşağıladığı yok.
Dönün de bir bakın nereden nereye gelmişiz.
Objektif bakınca bazı şeylere cahil ayarı vermiş oluyoruz ya.
Süpersiniz.

Osmanlı'da başka ülkelerin devlet başkanları bizim sadrazımımıza eş değerdi.

Şimdi Türkiye'nin cumhurbaşkanını,başbakanını kim sallıyor.
Ey gidi günler ey...
Sosyal ağlarda paylaş

Daha dün modifiyeli şahin bizle yarışmak istedi babamın camı açık yarışalımmı dedi babam dönüp bakmadı artık adam karın ağrısımı yaptı ne babam gayet sakin yeşil yandı normal gitti bu kökledi gazı gitti gitti gittiiii BBBBBBBBBBAAAAAMMMM diye bi ses ağaca girdi salak araba pert oldu tabi bizde yanından gayet sakin geçtik =))

Ha bide masayı dengelemek için masa altına gazete sıkıştırırz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...