Mavi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Var etrafımızda böyle kişiler. Hatta bende gülüyorum ama bazen ben bile böyle enteresanlıklar yapabiliyorum. İnsanlık hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bir de nedense genelleme yapmaya bayılır, bazı abuklukları herkese mal eder (sözüm meclisten dışarı).. Mesela modern bir millet olduğu söylenen İsveç'te insanlar bir çeşit festival sırasında (geleneksel bahar fist.i mi neydi unuttum) çiğ balık yiyer, kış mevsimini kovmak için 3 gün bilimum ses yapan (örn. tencere tava) hırdavat ile sokaklarda dolaşır, parklardaki ağaçlara dilek dileme amaçlı çaput bağlar.. Elalem bir abukluk yapınca, e adamların geleneği ne güzel devam ettiriyor denir, aman ha sen bir yapmaya gör, kültürsüz/cahil damgası yersin. İnsan heryerde insan, ben sevmiyorum sırf Türkler böyledir diye aşağılama içeren yazıları.. Çok zeki insanlar olduğumuzu düşünüyorum mesela, o yüzden şöyle bir şey ekliyim bu maddelerin altına, Türklerin pratik zekası çok gelişmiştir, fırsat verildiğinde (eşit eğitim şartları + yaşam koşulları) ortamın en iyisi olabilecek kapasitesi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Türkler bir zahmet zekasını fırsat vermeyi bekleyerek değil, fırsatlar yaratarak harcasalardı çok daha güzel olurdu. Yabancılar annelerinin karnından daha iyi şartlarda çıkmadılar ilk başlarda,kendileri yarattılar zenginliklerini. Yöntemleri tartışılır, ama sonuca gelin. Kimsenin kimseyi yücelttiği ya da aşağıladığı yok. Dönün de bir bakın nereden nereye gelmişiz. Objektif bakınca bazı şeylere cahil ayarı vermiş oluyoruz ya. Süpersiniz. Osmanlı'da başka ülkelerin devlet başkanları bizim sadrazımımıza eş değerdi. Şimdi Türkiye'nin cumhurbaşkanını,başbakanını kim sallıyor. Ey gidi günler ey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Daha dün modifiyeli şahin bizle yarışmak istedi babamın camı açık yarışalımmı dedi babam dönüp bakmadı artık adam karın ağrısımı yaptı ne babam gayet sakin yeşil yandı normal gitti bu kökledi gazı gitti gitti gittiiii BBBBBBBBBBAAAAAMMMM diye bi ses ağaca girdi salak araba pert oldu tabi bizde yanından gayet sakin geçtik =)) Ha bide masayı dengelemek için masa altına gazete sıkıştırırz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 oper said: yemekte çatalı bıçak niyetine kullanmak var bir de :) en kolay şey bu hele tavuk yiyorsan bunu yapmak çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 bLackcha0s said: Bir ölür bin doğarız! -Sisli Belediyesi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 şişli nin sloganı mı::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 eve geldim 1 tane eve gittim 1000 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Amerikada milletle ne kadar çok dalga geçiliyo bilmiyosunuz heralde. Diğer ülkeleri pek bilmiyorum ama bize özgü bişi diil ve ben acaip gülüyorum böle şeylere çıkıp da farklı olmayın. yok garip vallalar bilmemneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Ha tabi Amerikada da çok ilginç insanlar var. Öyle böyle değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 prawler bole agizlar bi bone olmus sende garipsedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar