Dev Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Evet efendim pspme kavuştuğum gibi her gün indirip oynadığım oyunlar hakkında kısa kısa yazıları burada toparlamayı düşünüyorum. Bunlara yorumlarınızı veya kendi yazılarınızı da ekleyebilirsiniz. Bu gün bir tane ekliyorum. [hr] Worms : Open Warfare 2 Açıkçası bu oyun psp'im için siftah oyunu oldu. Gerçi sonic rivals umdsini görmek istemediğim bir yere koydum ve aklımdan sildim o yüzden bunu ilk kabul ediyorum. Gerek grafikler olsun gerek sesler olsun çok başarılı. Worms severler için psp klasiği olabilecek nitelikte. Hem de 2d. Çok silah olmasa da yeterince var. Oyun türleri de tek kişilik için campaign ve custom game'in yanı sıra puzzle gelmiş. Puzzle beyninizi ve atış yeteneğinizi kullanarak oynadığınız bir tür. Çok enteresan olmuş, anlatılmaz, oynayın. Worms customoization ise baya genişlemiş. Victory dance'lerden hat'lere kadar bir çok özelleştirme mevcut. Tek eksi olabilecek şey solucanların 4'ten fazla olmaması. Bir takım maksimum 4 kişi olabiliyor ne yazık ki. Multiplayerda ise lobiye sahip ve internetten başkalarıyla oynayabiliyorsunuz. Akşamları kalabalık oluyor diyebilirim. Korsan olarak yükleseniz de giriliyor (bendeniz öyle giriyorum), hem de turn based olduğu için bağlantı hızı sorun yaratmıyor. Multinin modlarından biri de baya ilginç. Rope Race modu World Party'de rope bölümü yapan arkadaşlar için tasarlanmış adeta. Ninja Rope'larla yarışıyor ve finişe ilk varmaya çalışıyoruz turnlerimizde. Bayağı eğlenceli, tavsiyem. Oyunun sağlam bir eksisi ; diğer worms oyunlarına alışkınsanız buna alışmak vakit alıyor. Hem güç hem rüzgar falan değişmiş. Hem de patlamalarda çok toz duman çıkıyor az yer patlıyor, patlayan yerin de ne kadar patladığını göremiyoruz sanki. Plastik gibi olmuş biraz ama worms diyip geçiyoruz. (10 üzerinden 8,2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Worms : Open Warfare 2 gerçekten başarılı. wcde iyi zaman öldürüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Def Jam : Fight for NY the Takedown Başka bir "ps'den uyarladık, sonuna ad ekleyip değişik gibi gösterdik" oyunu olmasına rağmen pspnin en eğlenceli oyunlarından. Tekken'e alternatif dense de aslında kulvarları tamamen farklı. Rapçilerin birbirini yerden yere vurduğu, ağzın gözün dağıldığı tam bir sokak kavgası oyunu. WWE türü oyunları sevenler için gerçekten indirilmesi gereken bir oyun ama ben Tekken gibi dövüş oyunundan başkasını sevmem diyorsanız deneyin ve fikriniz değişsin diyorum. Kariyer modu genelde önüne geleni döv olduğundan adam yaratıp güzelleştirmek dışında pek saracağını söyleyemem. Bunun yanısıra çeşitli dövüş modları ve bir ton karakter bulunmakta. Rap'i seviyor veya tahammül edebiliyorsanız hemen edinin. (10 üzerinden 7,6) edik: indirin demişim de, siz korsana karşı olup gidip satın alabilirsiniz de tabi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar