mrdefender1 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 netherwing egg leri nerde bulunuyor sadece madenin icindemi yoksa netherwing ledge in herhangi bir yerindemi spawn oluyorlar??hep ayni yerdemi spawn oluyorlar??crystallerin yanindami spawn oluyorlar?1.5 saat gezdim 1 tane bile goremedim.bulmanin kolay yolu varmi?yardim lutfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Arama kısmına netherwing yaz. çıkan ilk 3 konuya tıkla cevabını alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Netherwing eggler netherfieldda heryerde olabilir.Tepe ustlerinde,moblardan duser,minersan minelardan cikar, magarada koselerde olur ilk giriste olur magarada falan filan boyle gider:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 youtube da tüm yumurtaların locationlarını gösteren bi video vardı, onu bulursan işin rahatlayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar