pntREi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Şimdi görüldüğü üzere Patinaj başlığı altında her türlü motorlu taşıtlar hakkında yorumlar yapılıyor.Ben Modifiye başlığı adı altında yeni bir forum açılmasından yanayım. Standart bir otomobil kullanıcısı ile otomobili bir yaşam tarzı haline getirmiş otomobil ile ilgili bazı şeyleri bir sanat olarak gören arkadaşlar arasında ki farklılıktan dolayı yeni bir bölüm açılmasından yanayım. Biraz önce plakalarla ilgili bir forum gördüm ve bu trafik müfettişi arkadaşlarla aramızdaki farkı daha iyi anladım o yüzden yeni bir bölüm açılsın ve bu tarz zevk ve bakış açısından kaynaklanan tartışmalar yerine daha çok bilgi ve fikir paylaşımları ön plana çıksın.[hline]I'M LIKE A LEGEND OR SOME KIND OF PROPHECY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Kamyoncularıda unutmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pntREi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: Qui, 31 December 2003 00:23 tarihinde demiş ki: Kamyoncularıda unutmayalım Bu zihniyetlerle aynı başlık altında olmak istemediğimiz için böyle bir istekte bulunduk işte...[hline]I'M LIKE A LEGEND OR SOME KIND OF PROPHECY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Orda ulvi bir mesaj yatıyor, arif olana..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 saçma ve gereksiz şimdi spor bölümünde herkes gs limi kardeş kardeş mi fikir alışverişi yapıyorlar ? daha örne kcok her bölüme böyle örnek bulursun ki burası en sakin bölümlerden biri[hline]Grandmaster Hamburger içiyorummm ohh misss daalın gözümgörmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: Qui, 31 December 2003 00:23 tarihinde demiş ki: Kamyoncularıda unutmayalım Kesinlikle :)[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Ayrılması oldukça saçma olur ki bence istenmesi bile saçma.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yLn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Vallahi açılsa güzel olurdu :( ... Ancak zaten ilgilenenler az... Boşuna kürek çekmekte saçma olur!..[signature][hline] Sen Desem Seni Bilirmisiniz... Sen Diye Bir Desen Çizebilirmisiniz... Bir Mesken Bulamadım Gönlüme... Büyük Aşklar Vardır Bilirmisiniz?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar