Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 bende bu ara aliyim diye bakiniyorum burda 120$+kdv olan zen v plus amerikanyada 80$ kufur etmek istiyorum adamalrin gelir duzeyiyle bizimkisi arasinda ucurum var ama orda daha ucuz burda daha pahalli cok seviyorum ulkemi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 o alet türkiyeye gelirken zilyon tane vergi bindiriyolar üzerine, satan kişi de doğal olarak fiyatı yükseltiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ipod videonun eski modellerindenmi?yani ilk ipod videolardanmı?onlardansa bozulması normal içindeki flash bellek deil harddisk illaki kısa bi ömrü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ilk ipod video serisi. garanti belgesi ankarada annemlerin yanındaydı, baktım malesef dolmuş. eve döndüm yarın üşenmezsem son bir format restore vs deneyeceğim, olmazsa telefona (k750i) w800 firmware yükleyip avustralyadan gelmesini beklerim : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 nuwanda said: satıcı: vurmayı denediniz mi? biz: nasıl?? s: bunlara biraz pat pat vurunca duzelio b: siz adam gibi tamir etseniz sonra bi olay olmasa? adam hakli ama benimkide 1 ay hic calismiyor mesela en sonunda sinirlenip saga sola vuruyorum 1 ay calisiyor sonra yine calismiyor bikinca yine vuruyorum yine calisiyor turk usulu yapmislar aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar