Cinruhi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Yau ibm thinkpad'e windows xp pro kurdum. Her açılışta bu ekteki şekilde bi yükleme çubuğu çıkıyor gri. 2 dakka falan sürüyor yüklemesi çok gıcık. Ne anlama geldiğini anlamadım. Bu ibm'im uyumsuzluklarından biri mi acaba? Fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 genelde ram yetersizliğinden oluyor. ama 2 dakka fazla. sisteme xp yüklü başka bir hd takıp dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 çok garip... bazı durumlarda normal windowsta bile bi progres bar çıkıyor en altta baştan sona kadar kesik çizgiler haline. hangi durumlarda öyle bir şey çıkıyor bilmiyorum ama senin sorun da ondan olabilir. ama o dediğim şey bile 2 sn de geçiyodu.acaba ram kontrolü yapıyor olabilir mi? öyle bir şey vardı, bios seçeneklerinde quick boot olayı vardı, eğer etkin değilse alet rami falan kontrol ediyordu her açılışta, aktif olduğunda da atlyordu basamakları. bir de başlat-çalıştır-mscongif den boot.ini ye baksana orda herhangi bişe aktif olmuş mu yoksa normal boot mu işaretli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ram shadowing(ya da benzeri) bir secenek isaretliyse biosta kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar