Sensible Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Bilgisayar durduk yerde kendi kendine açılıyor. Kapatıyorum bir süre sonra tekrar açılıyor imdat![hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 cable misin ? wol = wake on lan ozelligini disable et biostan[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Kasa girişleri ana kart grişlerine doğrumu sokulmuş ona bak.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: sanerixx, 28 December 2003 13:04 tarihinde demiş ki: cable misin ? wol = wake on lan ozelligini disable et biostan[hline]I look inside myself and see my heart is black Daha detaylı anlatırmısın acaba?[hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 bios u upgrade ettin mi ?[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 hiçbişey upgrade etmedim valla[hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ahaha bende dial-up ken modeme baglı telefon çalınca makina açılıyordu bir arkadaş bios tan yaptı ayarı düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Heheh BİOS dan bulamazsan ayarını. Power ı cek ![hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 dial up larda robotics lerin wake up on lan desteği var. bilgisayar kapalıyken gelen faksları filan alabilmek için. bilg kapalıyken tel kablosunu çek / eğer cable isen o kabloyu çeksen de sorun çözülür herhalde.[hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ya kablo fln cekmeye gerek yok hic, acsin biostan tek yapacagi $ey wake on lan ozelligini bulup disable, sonra save and exit budur. dial uplardaki olayin adi da wake on ring.[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Abi gülmeyin ama ben uyurken sabahın 8inde açıldı bilgisayar ben tırstım yatakodasına gittim orda yattım :D[hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 evet bu olay olmadan "the ring" yada "ringu" yu izleseydn herhalde bagira bagira camdan fln atlardin[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Aç bios'u çoğu arkadaşın dediği gibi kapa wake on bla bla bla bunu bul diable et olay çözülüyor telefon çalsa salak bilgisayar birşeyler geldi sanıp açılıyor :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: OutTrader, 29 December 2003 02:26 tarihinde demiş ki: evet bu olay olmadan "the ring" yada "ringu" yu izleseydn herhalde bagira bagira camdan fln atlardin Neden bilmiyorum ama bu beni gülme krizine soktu[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: homoid, 28 December 2003 19:21 tarihinde demiş ki: ahaha bende dial-up ken modeme baglı telefon çalınca makina açılıyordu bir arkadaş bios tan yaptı ayarı düzeldi eet bu yuzden oluyor benım kuzenımınde ole[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLSaZaN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Tıpkı Amerikan filmlerindeki gibi ööle deilmi... Hmmm ????? :D[hline]___ForeveR SouL___ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: OutTrader, 29 December 2003 02:26 tarihinde demiş ki: evet bu olay olmadan "the ring" yada "ringu" yu izleseydn herhalde bagira bagira camdan fln atlardin[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) beraber izlemiştik sensible ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 hmm bide bilgisayara elektrik gelince açılması gibi bir özellik vardı.elektrik gidip gelince kapalıysa bilgisayar açılıyor.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar