barasar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 çok ilginc ya! konu nerden nereye gelmiş! :tebrikz:[signature][hline]*!Birde bakar ki kimseler kalmamış...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: PiNk, 13 January 2004 01:19 tarihinde demiş ki: Olmaz ben agresif siddet duskunu erkek sevmem... Erkek dedigin irkek gibi olmali nazik zarif tipki bir kugu gibi gerekirse suzulmeli....:-) Yanlış anlayım ama. Pinkin tarif ettiği bir erkeğe pek rrastlamadım ben. yani şiddet düşkünü değilimdir ama agresifimdir. Pinkin anlattığı gibi nazik zarif kuyu gibi bissürü erkek gördum. ama malesef hepsi toptu :)[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 yani tebrik ediyorum sizi :) ilk sayfaya baktim, sonra ne olmus nereye varmis diye bi de son sayfaya, bi an kendimden suphe ettim de sonra rahatladim bende deil sizdeymis olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: Deli333, 13 January 2004 11:37 tarihinde demiş ki: said: PiNk, 13 January 2004 01:19 tarihinde demiş ki: Olmaz ben agresif siddet duskunu erkek sevmem... Erkek dedigin irkek gibi olmali nazik zarif tipki bir kugu gibi gerekirse suzulmeli....:-) Yanlış anlayım ama. Pinkin tarif ettiği bir erkeğe pek rrastlamadım ben. yani şiddet düşkünü değilimdir ama agresifimdir. Pinkin anlattığı gibi nazik zarif kuyu gibi bissürü erkek gördum. ama malesef hepsi toptu :) +1 zaten kuyu gibi erkek mi olur erkek dediğin çivi gibi olur. :PppP[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Deli333 ahueah lol..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar