Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: PiNk, 13 January 2004 01:20 tarihinde demiş ki: Cok teesuf ederim sizede bana gari yakistirmasini yaptiginiz icin.....:) Ha avrat ha garı ha zevce ha kadın ha bağyan. Ama ben buldum.Bundan sonra "Bağğğyaaan nasılsığğğnız?" diyecem.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: PiNk, 13 January 2004 01:19 tarihinde demiş ki: Erkek dedigin irkek gibi olmali nazik zarif tipki bir kugu gibi gerekirse suzulmeli....:-) hayır işte bunlara[signature][hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Puma Bright , Alliance of Light , Mülayim Paladin-Mix RebornUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 sissttttt teddy'nin aklina girmeyin bakalim onu ben istedigim gibi bir irkek yapmaya calisiyorum....[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Irkek olunca direk kılıbık oluyorlar zaten. Bone'dan irkek mirkek olmaz.Bone'dan DAŞ GİBİ DELÜGANLU olur. Sen oturursun evinde ayaklarını yıkarsın.O da türk kahvesini içer. Olay budur.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 hayır biz onu böyle seviyoruz eğer bide senin dediğin gibi olursa adamın yazılarını çözmek 234.4 yıl alır "nsalınsız aoyl" (nasılsınız ayol?) felan töbe töbee[signature][hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Puma Bright , Alliance of Light , Mülayim Paladin-Mix RebornUO [Bu mesaj PUMA tarafından 13 January 2004 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Ahhhh ahhhhhhh ayaklarini yikamak ne kelime.... Ona dolmalar yaparim, borekler acarim....:-P Catlasin tum dusmanlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Dolma mı? Zeytin yağlı mı? Oha banada sar.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 hani bana dolma[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Sen yiyecegin dolmalar borekler ve cookie'ler hakkinda ruyalara dala dur hayatim ben kacar... Hepinize iyi geceler cocuklar .. tatli ruyalar...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 valla dolma felan bilmem ama mantı yaparsan bana çok kibar davranırım bi dediğini iki etmem... *!Kalbi felan yoktur bütün yollar direk midesine çıkar*[signature][hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Puma Bright , Alliance of Light , Mülayim Paladin-Mix RebornUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ahanda kaçıp dolamaları kendi yiyecek :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Oha çakala bak. Bir kere Cemre kek,çörek işlerinde uzman.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 banane ya ben mantı istiyorum bakın şimdiden kibar davramaya başladım *!Asil bir tavırla bone'un elini sıkar* E daha daha nasılsınız bone bey?[signature][hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Puma Bright , Alliance of Light , Mülayim Paladin-Mix RebornUO [Bu mesaj PUMA tarafından 13 January 2004 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Al işte kaçtı kız. Tamda canım dolma çekerken.Ya hayret birşeysin ha...[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ehueuheuhe dolmalar gelsin . ozmana kibar olurdzu[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: BonePART, 13 January 2004 01:29 tarihinde demiş ki: sen git cemreye sardır dolma pink bana sarcak Yanlız araya süper sıkıştırmış çakal... Hayret adamsın ha hahaha.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ah bea ben sarma severim olmadı :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Alexi Bey canınız çok dolma çekiyorsa ben yapayım? (oha) *!Mantı isteğiyle herşeyi yapacak duruma gelmiştir*[signature][hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Puma Bright , Alliance of Light , Mülayim Paladin-Mix RebornUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Ahanda madem herşeyi yapabiliyon ben 7 katlı pasta istiyon 1 ayda yerim artık ehuehuehuh :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 aha Bone ben sizin eve yerleşiom tatlı cenneti gibiymiş :) .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 13 January 2004 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 bone bey o mantıları benimle paylaşırsanız dolma yaparım ama sağlığınızı garanti edemiyorum seçim sizin *!Hala kibardır PiNki kızdırmak istemez*[signature][hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Puma Bright , Alliance of Light , Mülayim Paladin-Mix RebornUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ju andxa buj yhazıyık ayakölartıkmla yuaazyolreujm Çeviri: Şu anda bu yazıyı ayaklarımla yazıyorum Bi deniyim dedim çok muhabbeti dönünce.[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Ben dietteyim. Bilimum börek ve çörekten mahrum kaldım yani.Ne yazık ki bizim sevgilimiz sadece onlardan anlıyor. Pink diet salata yapmayı biliyor mu acaba?Zaten ot sçıcam yakında direk.İçim dışım salata oldu.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ehuehu arada biras tuaf kaçmıll ayak yazııs[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 yemekleri yediysek drinklerimizi alalım artık :)[signature][hline]*!Birde bakar ki kimseler kalmamış...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar