Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BonePART ın yanlış yazıma doyduğu an

Buzdolabi

Öne çıkan mesajlar

Ben 10 parmak kullanıyorum.
Ben eğitim falanda almadım üstelik.Zamanla gelişti.
17 yaşındayım.Ilk kendi bilgisayarım 3.1'di.Ilk kullandığım bilgisayarda windows bile yoktu.

Ama gayet düzgün yazıyorum gördüğünüz gibi =).[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 12 January 2004 19:28 tarihinde demiş ki:
gordugund
backspace kullanmıyorum nerdeyse hiç
sorun o kadar

abi hadi backspace kullanma
nerde bu harfler ?? kelimeyi yarıda bitiriyorsun gerisini biz tamamlıyoruz[signature][hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
daha fazla uzatmamanın anlamı yok

Sosyal ağlarda paylaş

Kaç yıldır kullandığımı bilmiyorum ama bi 5 yıl olmuştur heral hızlı yazarım en önemlisi backspace kullanmam kullanırsam nadir kullanırım:) hatalı mesaj hiç sevmem eheh bide klavyeye bakmam hiç daha önceden klavye çaldığım için oradan geliyo bakmamaya çalışıyorum sürekli şimdide alıştım sürekli ekrana bakıyorum:)[signature][hline]irc.stratics.com port 6667
#mix_reborn
Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin!
Detaylı bilgi
Sosyal ağlarda paylaş

chemical ın elleri dışında her yeri tombul zaten :D

ps:gel len kapışalım hızlı yazmada :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bone ve benim gibi zihinsel olarak hiperaktif insanlarda oluyo, mesalea ben ayzarken ne ekrana ne keyboarda bakıyorum dışaılara kitaplara iflan bakıyorum -muşum volfi söyliince farkettim - bu yüzden typo oluyo kelimeler yarıda bitiyo ya da daldan dala atlıyo..

ehm alışırsınız, alışırsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 12 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
uyar:P:)

ben uo da koşarken pvp yaparken yazı yazan ender kişiliklerdenim :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Sosyal ağlarda paylaş

zihinsel olarak hiperaktif demek ne demek?

yazı yazarken aynı anda film izleyen hata bunu yaparken ulan cips de bitmiş kola koymak lazım diyebilen,bununla da yetinmeyip bir anda araması gereken kuzenini armamaış olduğunu farkedip kuzenini aramaya başlarken filme devam eden hatta telefonu kıstırıp filmle beraber icqdan ve telefondan millete laf yetiştirmek,

atlarım daldan dala =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...