Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 lol. Hakkaten bckspc tuşu yok bu adamın :)[signature][hline]ilk o vardı.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ehueh mouse ile düzeltir di ozaman bence üşenio[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Aha ! Tam Yalnış oyk diycektim "gordugund eoha" kelimesi hayallari söndürdü.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Ben 10 parmak kullanıyorum. Ben eğitim falanda almadım üstelik.Zamanla gelişti. 17 yaşındayım.Ilk kendi bilgisayarım 3.1'di.Ilk kullandığım bilgisayarda windows bile yoktu. Ama gayet düzgün yazıyorum gördüğünüz gibi =).[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: BonePART, 12 January 2004 19:28 tarihinde demiş ki: gordugund backspace kullanmıyorum nerdeyse hiç sorun o kadar abi hadi backspace kullanma nerde bu harfler ?? kelimeyi yarıda bitiriyorsun gerisini biz tamamlıyoruz[signature][hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 valla abi 8 parmağım ben ayet de yetiyo yani[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 hehe öteki kelimeye kaymış son harf[signature][hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 yok bea bence adam gözü kapalı yazıo backspace olayı değil buı[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 hmm gözüm kapalı bile yazarım der gibi yani...[signature][hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Bone senin sayende kelime dağarcığımız gelişiyor Her mesajında kelime tahmin oyunları oynuyoruz ekran başında :)[signature][hline] ^._.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ne varkine hem adam adam gibi benim gibi yazıtor bir kereö[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 krokunc euheau[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Kaç yıldır kullandığımı bilmiyorum ama bi 5 yıl olmuştur heral hızlı yazarım en önemlisi backspace kullanmam kullanırsam nadir kullanırım:) hatalı mesaj hiç sevmem eheh bide klavyeye bakmam hiç daha önceden klavye çaldığım için oradan geliyo bakmamaya çalışıyorum sürekli şimdide alıştım sürekli ekrana bakıyorum:)[signature][hline]irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! Detaylı bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 chemical ın elleri dışında her yeri tombul zaten :D ps:gel len kapışalım hızlı yazmada :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 uyar:P:)[signature][hline]irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! Detaylı bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 hmm bone ve benim gibi zihinsel olarak hiperaktif insanlarda oluyo, mesalea ben ayzarken ne ekrana ne keyboarda bakıyorum dışaılara kitaplara iflan bakıyorum -muşum volfi söyliince farkettim - bu yüzden typo oluyo kelimeler yarıda bitiyo ya da daldan dala atlıyo.. ehm alışırsınız, alışırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 mauah çieçk, dla, bcöek le ilgileniyosunuz yani[signature][hline] ^._.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: Chemical, 12 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: uyar:P:) ben uo da koşarken pvp yaparken yazı yazan ender kişiliklerdenim :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Bak ya aklıma o şarkı geldi:) buum buum bum daldan dala uçtum sonunda bir dala kondum nedir bu daldaki durum Oooo :) ulan aygaz ı söliyen kadın sölüodu bunu eheh[signature][hline]irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! Detaylı bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 zihinsel olarak hiperaktif demek ne demek? yazı yazarken aynı anda film izleyen hata bunu yaparken ulan cips de bitmiş kola koymak lazım diyebilen,bununla da yetinmeyip bir anda araması gereken kuzenini armamaış olduğunu farkedip kuzenini aramaya başlarken filme devam eden hatta telefonu kıstırıp filmle beraber icqdan ve telefondan millete laf yetiştirmek, atlarım daldan dala =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 bonepart sadec ayak parmakları ile yazıyor ondan böyle internet geyikliğinin getirdiği bir alışkanlık:P[signature][hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 okurken bana zahmet oluyor onu biraktim bu insan nasıl surf yapiyor?. en azından www.paticik.com u kac dakikada dogru yaziyor? :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 helal olsun buyuk ba$ari :)[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 yaw bonepart'a özel edebiyat ödülü falan versek olur muydu ölümsüzleştirirz bu yazıyı :)[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Imkansiz degil ancak;zor bir olay gibime geliyor bonepart'in katip karistirmadan,acele etmeden yazmasi.... Nede olsa o bir teddy...:-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar