chiendelna Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Adamlar bir haftada 1milyon rp falan farmlamışlar dünya rekoru falam diolar. Aşmışh bunnar yaf :) Bide sayfada adamların movieleri var ama pek beğenmedim. Ya pyrdwen yada camlann daki kasışlarını movie yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chiendelna Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 www.nolbypride.se Pardon yaw yazmışım mesajı ama boşa, link atmayı yada kimden bahsettiğimi yazmayı unutmuşum. Adamların sayfada farmladıkları rp leri gosteren jpg vardı ona link atmaya çalışıyordum unutmuşum. :) Yerini tam olarak bulamadım jpg nin. Arada kaynamış kimin muhabbetini yaptığım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ne bu adamlarin classlari? oha haftada 1m? hepsi birliktemi 1m almis yoksa teker tekermi 1er milyon almislar? hepsi birlikte aldilarsa gozlerim portlemez en azindan. :)[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 sitelerine baktimda portledi gozlerim. :) yuh diyorum hayvanlar diyorum baskada bisi diyemiyorum. :) simdiye kadar en fazla 600k yapan gormustum.[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © [Bu mesaj thanatos tarafından 13 January 2004 13:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar