wendy503 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Daha kaç kez yazacağım aynı şeyleri bilmiyorum.. Gözde'm.. Gitmeseydin..Kalsaydın ne olurdu.. Belki daha çok acı çekerdin.. Belki hergün daha çok ölürdün... Belki de tam tersi olur ve hayatını aynı neş'eyle yaşamaya devam ederdin.. şarkılarını söylerdin yine.. Yerin burası değilmiydi senin.. Yatağa yan yana oturup saatlerin nasıl geçtiğini anlamazmıydık.. Yalan mıydı? Gerçek olan ölüm müydü.. Hayır.. Gerçek olan sendin.. Gerçek olan sesindi.. Gerçek olan gülümsemendi.. Şimdi.. Gitmesen olmaz mıydı? iyi gibiydik birlikteyken.. Unutabiliyorduk insanları? ama belki de.. sadece böyle olması gerektiğinden dolayı böyle oldu, ve belki de artık sadece yorulmuştun gülümsemekten ve insanlara yalan duyguları anlatan şarkıları söylemekten... "Bak..uçmayı da öğrendin sonunda" derdim sana ..merhaba bile demeden.. Sen her dakika güçlenirdin,kanatların renklenirdi her saat başı.. Her an daha fazla yükselirdin cennete.. Ama gideceğini hiç düşünememiştim.. Sen yeryüzünde yaşayan bir melektin.. Gökyüzüne gitmezdin, bizi özlerdin.. Gittin.. Gitmeseydin olmaz mıydı ?[signature][hline]Ask me if i really care.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 olmaz ki... böyle de yazılmaz ki... bitim sürünüyorum yerlerdeyim üzüldüm moralim bozuldu... *!moralim bozuk cereyan kesik hele bir de sen yoksun ya çok yazık...*[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Çok yoğun duygular yaşattan bir şiir ki inan şiirler beni çok zor barındırdıkları duygulara sokar.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar