Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

druidin statlari nasil olmali?

Narbonzar

Öne çıkan mesajlar

Druid olmayi düsünüyorum masaüstü d&d (fr dünyasinda) ama statlarni nasil yapmaliyim bilmiyorum
level 1 druidin en uygun statlari nedir?
bir de level 20 ye kadar oynayacagim 4 level da bir gelen stat puanlarini neye vermeliyim?
(simdiden yardiminiz icin cok tks)[signature][hline]
Wisdom, clear my eyes.
Honor, guide my step.
Passion, fire my heart.
Darkness, hide my fear.
Life, be my shield.
Sosyal ağlarda paylaş

Wisdom, büyülerinin ne kadar güçlü olduğunu, kaç büyü yapabildiğini, karşı konulmasının zorluğunu belirleyen özelliğin. Sadece light ve medium armor kullanabildiğinden, dexterity'de kendini korumanda yardımcı olacaktır.

Wisdom'ın dışında seni kısıtlayan bir stat olayı yok ortada. O bile kısıtlamıyor hatta. Karakterini dilediğin gibi şekillendirebilirsin. Masaüstü oynayacaksan hatta böyle bir soru sormuş olman bile hatalı.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Sosyal ağlarda paylaş

zevkine baalı hakkaten.
wis yüksek o kesin.
ama dooru dürüst armor giyemediini düşünürsek dexi yüksek tutman lazım. scimitar kullanabiliyosun o da bişi. yüksek dex + weapon finesse işe yarayabilir.
ardından con.

ayrıca tarzan türü bi tip de yapılabilinir. str con wis. tercih senin. daha çok oynıycağın karakterin nası bi tip olduunu düşünmen lazım tabi.[signature][hline] retro
Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

söyle yaptim chari
14 str
13 dex
13 con
16 wis
10 int
10 cha

sonra ilk iki puani dex ve con a kalan 2 sinide wis e vermeyi düsünüyorum ii mi sizce?[signature][hline]
Wisdom, clear my eyes.
Honor, guide my step.
Passion, fire my heart.
Darkness, hide my fear.
Life, be my shield.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Magic, 11 January 2004 15:50 tarihinde demiş ki:
Masaüstü oynayacaksan hatta böyle bir soru sormuş olman bile hatalı.

Bizim Dm puan sistemi koyduda (zar atinca cok güclü veya gücsüz oluyormus[signature][hline]
Wisdom, clear my eyes.
Honor, guide my step.
Passion, fire my heart.
Darkness, hide my fear.
Life, be my shield.
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben de zar attırıyorum hesapta karakter yaratırken ama bilen biliyo, karakterin statlarını kendimiz sallasak da aynı kapıya çıkar yaklaşık olarak (acaba dünya üzerinde 3 tane 1'i 18 sayan kaç DM vardır merak ediyorum...) :)

ve ayrıca evet, oyun stiline göre dağıt işte statlarını...

[fısıltı]ama yüksek con. herzaman iyidir ;)[/fısıltı]

bu arda narbonzar, imzana takıldım, magic the gathering'le ilgisi olabilir mi?
[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher

[Bu mesaj Grudge tarafından 11 January 2004 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Stat konusunda ben puan dağıtmaktan yanayım. Madem aynı kapıya çıkıyo öyleyse neden işimizi şansa bırakıyoruz...

Bu arada ben karakter yaratımında ability diil de mod dağıtmalarını istiyorum oyunculardan. Sonuçta karakterdaki avantajları belirleyen nokta ability mod olduğuna göre bence en mantıklısı bu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 11 January 2004 17:40 tarihinde demiş ki:
walla ben de zar attırıyorum hesapta karakter yaratırken ama bilen biliyo, karakterin statlarını kendimiz sallasak da aynı kapıya çıkar yaklaşık olarak (acaba dünya üzerinde 3 tane 1'i 18 sayan kaç DM vardır merak ediyorum...) :)

Bunu ben de hep düşünmüştüm acaba bizimkinden başka var mı diye.varmış:)[signature][hline]Serve no one but BANE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dilbao, 11 January 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
Stat konusunda ben puan dağıtmaktan yanayım. Madem aynı kapıya çıkıyo öyleyse neden işimizi şansa bırakıyoruz...

belli bi miktar rastlantısallık da iyidir bence...

bu arada bonus dağıtma fikri de fena diil. misal 4d6- drop the lower yapılır (ya da yapılmaz... 4 tane 6 atarsa adam bütün skorları 18 olur :D) gene. gelen sonucu toplam bonus olarak alırsın... ondan sonra her skor için tek mi çift mi diye d% atarsın...

misal bi skorun bonusu +1 ise d% de 1-50 arası 12, 51-100 arası 13 olur...

ama her puan dağıtma olayında olduğu gibi karakterlerin çok yüksek ve çok düşük skorları olur muhtemelen...[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher

[Bu mesaj Grudge tarafından 11 January 2004 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında masaustunde oynayacaksan neyın ne oldugu o kadar fark etmez sen druıdını nasıl ıstıyorsun hayalındekı adam nasıl bırı,wısdom 20 olup bayacagına wıs 10 olsun karakterını sev onunla butunles onun gıbı davran zaten zaman ıcınde ıkınız karısıp o senın gıbı olucaktır.Bırak zevk al guc pesınde kosma kendını seversen RP yaparsan Tanrılarda(DM) senı sever guc otomatık gelır merak etme ... :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

diabloyla alakası yok güzelim. isteyen onnarı da yüksek tutar da cha sı yüksek bi druid kadar saçma bişi düşünemiyorum.

rapier diil de scimitar demek istemiş bonepart herıld.[signature][hline] retro
Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

druid dediğin dövüşecekse alır yüksek strsini akabinde dönüşür paşalar gibin dire bear'a, claw claw bite grapple diye gider...[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

meleede dövüşecekse diyorum...
dire bear +20 str +2 dex +8 con diye gidiyo
fazladan 3-5 str göz çıkarmaz...
eğer DM bu şekilde diil de direk 31 str 13 dex 19 con diye kullanıyosa ozaman fiziksel statların hiç önemi yok. direk mental statlara gitmek lazım.
her iki durumda da dex en geride duruyo önem itibariyle...
sen 30 küsür str ile adamların kafasını kemirmek varken gidip tığyla milleti dürtmek daha faydalı diyosan bilemicem tabü...

ama dediğim gibi adamın oyun stiline bakar...[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...