Dariel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Azönce dolaşırken farkettim, keel alımı ve relicleri bulunduran realm ler yanlış veriliyor. Güncelleme yapılıyor ama veriler camelotherald ı tutmuyor. Bilginize.[signature][hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Umrae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 hmm hangi sunucudan bahsediyosun, bi bakim coook uzun suredir hic ilgilenmedim, sorun falan cikardiini soyleyen de olmadi, garibime gidiodu yavas yavas, hehe :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 US lancelot a baktım, hib ler 3 str reliği almış gösteriyor. Imkansız dedim. Camelotherald a baktım. relicler hala alblerde. herşey olması gerektiği gibi yani. Ayrıca bide hibler albion kalesi almış diyor oda olamaz heh.[signature][hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Umrae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar