Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

innav?

Sorj

Öne çıkan mesajlar

innavlar buyuyunce cok cesıtlı dogal olaylar sonucu bakkal amca,hıdır amca veya taksimetreci olabiliyorlar işte innavın buyumus hali

http://www.kenthaber.com/sayfalar/haberDetay.asp?ID=2423[signature][hline]fedaykin, demiş ki:
Ve unity elini amerikan anayasasına basarak milli marşlarını söylerken gözünden aşağıya mutluluk yaşları süzülmektedir

apache the taksimetre
Sosyal ağlarda paylaş

AND IN THE MATTER OF the appeal of Moussa Gharbi against the proposed acting appointment of Alain Leblanc to a position of INNAV Operation Support Officer (GT-04), as a result of selection process 2003-DFO-CC-OTT-28507, at the Department of Fisheries and Oceans in Ottawa, Ontario.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

bu serefsiz innav hayvani sanirim kedi soyundan geliyolar.
kediler "miyav miyav" derken bunnarda "innav innav" diyolar
kediye kedi ismini koyan sahsiyet oldugu icin bu serefsizlere ad verememisler.
innav kalmis adi.
;)[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe.
Forumun cop kokmasina karsiyim.
copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Sosyal ağlarda paylaş

işin aslı şu
çook eskiden bir mağara adamı çok usta avcıymış avladığı şeyleri ininde sergilermiş oraya inav demişler.yıllar sonra gavurlar gelip burayı restore edip han yapmışlar ama av hayvanları duruyormuş(nasıl bilmiyorum duruyormuş işte)inav yazan tabelayı görünce bu heralde inn av demişler adı innav kalmış..
öhh bugün iyi yazıyorum[signature][hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
daha fazla uzatmamanın anlamı yok

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...