DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 kurban bayramı yaklaşıyor malum.. hep olur bu tartışma.. kendi fikirlerimi söyleyecek olursam bana pek mantıklı gelmiyor kurban kesmek.İhtiyacı olanlara yardım etmek çok güzel birşey,ama anlayamadığım şey neden kurban?Kuzu(veya sığır) etine mi ihtiyaçları var sadece? İnanan bir insanım,ama pek dindar olduğum söylenemez,o yüzden Kuran'da da bunun nasıl açıklandığı hakkında fikrim yok.. Geçen sene bizimkiler Mehmetçik Vakfı'na bağış yapmışlardı kurban bayramında..yine öyle birşeyler yapacaklar.. Açıkçası bana vahşet gibi geliyo..hele şehir içinde..her tarafta koyun parçaları,kanlar,koku..yolda ağacın dibinde kurbanı kesen bi adam..İstanbul'da rezalet oluyo..[hline]all i want to do is live.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Kurban Olayını anlatayım sana Hz. İsmail di yanlış hatırlamıyorsam Allah sevgisinden dolayı Allah'a birşeyler kurban etme ihtiyacı duymuş. Allah'ın önüne çıkmış.Böyle Böyle çok sevdiğim oğlumu kurban etmek istiyorum demiş.Allah ta ona oğlunu değil koyunu kurban etmesini mi ne buyurmuş O gün bugündür koyun dana falan kesiyolar Olay budur..[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ya hemen hemen aynı işte sen ayrntılara girmişin castin o kadar[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Kabiz kuguda bir karikatür vardi bu konu hakkinda. Hatta bi ara nette de dolasiyordu. Bir adam kütük basinda elinde bicak yukariya dogru bakiyor yerde kafasi kopmus koyun deve cocuk melek öküz fln var.. Kopmustum görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ne olursa olsun da kurban kezcez diye şu millet öküzlüğünü dışarı vurupta e5 kenarlarında veya ne biliim her buldugu çayırda çimende kesmese kesenlerde organları pisliği vsvs ortaya döküp gitmese.. yetkililerde buna bir önlem alsa ...[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Askeriye kesitriceksin, son derece temiz ortamlarda ve dine uygun şekilde yapıyorlar...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 http://www.pepelek.com/forum/view.php?id=27091[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 önlem alıyorlar göstermelik heryere bakamıyorlarki elalem boş bulduğu otlakta kesiyo evin az ilersinde var mesela, izin verilen bir bölgede deil polis geliyo bakıyo 50 kişi girmişler danaya biçiyolar dokunmuyo gidiyo .. zaten rüşvet kapmak için devriye geziyorlar .. adam gibi bi sistem yapıcaklar yada hep böyle kural+denetim= rüşvet şeklinde yürücek bu işler ...[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 açılmıyo genel bi sorun var[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=s5zTTK5nrkw arifin golünü arıyordum revideo çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 forgofir pls http://cache.ohinternet.com/images/3/3c/Dolan_original.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 http://www.guildwars2.com/global/includes/images/wallpapers/GW2_HumanNecromancer_1920x1080.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Hayırlı olsun. Kotalı mı kotasız mı bağlattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Kurban candır.Kesmek Günahtır ey müslim gardaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar