KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Şimdi bu implantleri nasıl yaparız ben bunu merak ediyorum lootlardan bulduklarım işime tam manası ile yaramıyor bu yüzden kendi implantlarımızı ne şekilde imal edebileceğimizi detaylı şekilde anlatabilirmisiniz.Boş implant alacak yeri buldum ama cluster bulamıyorum mesela.Neyse işte help pls :)[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
under_the_runes Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 clusterlar ql ine gore simple adv ve sup shoplardan edinebilirsin level 100 e dek istenilen ql cluster bulmak cok zor olmasada bu leveldan sonraki clusterlari bulmak icin tum shoplari dolasman gerekebilir ayrica sanirim 30 dakikaya bir shoplardaki tum itemlar respawn oluyor aradigin clusteri bulamassan bir sure sonra tekrar bakman yeterli olabilir, tabi biraz sansada ihtiyacin varimplantlar eger refined ve jobe degilse sadece nano programing ister. ql 200 imp icin 1000 np gibi birsey istiyor sanirim yada civarinda. implantlari onceden istege gore dizayn ettikten sonra clusterlari satin almak hem zaman hemde para kaybini engeller, bunun icin bircok kucuk program var ben www.auno.org daki implant designeri oneririm.
under_the_runes Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Implantlara 3 tane cluster takmak mumkun, shiny, bright ve faded. yeterli nano programinginiz varsa clusteri secip takmak istediginiz implantin ustune shift sag klikle takilir. bu arada her cluster her implanta olmaz requirementlarinda clusterin hangi implanta takilabilicegi yazar (head, left arm vb...)
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 saol ya baya yardımcı oldu cidden teşekkür ederim.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
Öne çıkan mesajlar